Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Zeci de mii de kg de îngrășământ chimic depozitate în județ. Polițiștii au deschis dosar penal

La data de 29 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în urma desfășurării unor activități informativ-operative, au identificat un bărbat de 44 de ani care, în calitate de administrator al unei societăți cu răspundere limitată, ar fi depozitat cantitatea de aproximativ 24.000 de kg de îngrășământ chimic, într-un punct de lucru situat în localitatea Dorolț, fără a respecta normele legislative în vigoare.

Față de persoana în cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și a produselor de protecție a plantelor, numai ambalate și în locuri protejate.


Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Oare el este singurul care depoziteaza asa, nerespectand legislatia? Intreb pentru un prieten.

  2. Marius Răspunde

    Satmarean si cu Muresan sugeti o ceapa degerata porcilor.

  3. cetatean Răspunde

    Si ce-i asa grav ca le-a depozitat intr-un sopron ca oricum le inprastie pe terenuri.Omul le-a platit nu a tepuit pe nimeni?aa ca cei de la arme ar face si ei de-o ciorba e altceva ,nu-i asa Georgica ?

    • Cetateanul Răspunde

      Cunoști normele de depozitare?
      Ai idee cât de periculos este azotatul? Este unul dintre cei mai puternici oxidanți chimici, o simplă scânteie și boom, s-a dus jumătate satul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.