Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Marcela Papici a picat examenul pentru funcția de manager al spitalului

Marcela Papici a picat examenul pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. ,,De fapt, m-au picat”, spune Marcela Papici într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

,,Am “picat” examenul de manager pentru Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare! De fapt, “m-au picat”! Zic atat: Doamne, primesc cu bucurie tot ce e spre binele meu! Doamne, fa sa fie bine pentru cei din spital: pacienti, personal, angajati!”, a scris Marcela Papici pe Facebook.

Reamintim că Marcela Papici s-a prezentat la concursul de manager al Spitalului Județean Satu Mare, fiind singura candidată. Din două dosare depuse, cel al Marcelei Papici a fost acceptat, celălalt fiind respins deoarece nu îndeplinea condițiile referitoare la studii.

Marcela Papici a participat, miercuri dimineața, la concurs, unde și-a susținut proiectul pentru postul de manager.


24 comentarii

  1. Marius Răspunde

    …și câte speranțe și-a pus!:))))

    • Marius Răspunde

      Eu sunt mare poponar de altfel. Iubesc baietii maturi, cu scula mare si tare. Femeile is proaste. Nu bag pu.la in piz.da lor. Am o gaura-n cuur maare, astept oferte serioase! 👉👌👈 Si in grup merge.

    • Adi Răspunde

      Sper că nu ați crezut că această gaita o să fie directoare de spital .
      Dacă ar avea limite ar înțelege că o educatoare mediocră nu are ce căuta acolo !!

  2. x-ulescu Răspunde

    candidezi singu(A) si ajungi pe locu 2..?? ha,ha,ha

  3. H&R Răspunde

    Poate dupa contestare.

  4. Gheorghe Răspunde

    Cu 2 unguri în comisie mi se pare normal. În sfârșit ressler a câștigat (dar cu ajutorul UDMR, ca singur nu ii în stare ) în fata lui Papicioaia.
    Bucurați-vă români, o să fie pus tot un fel de Marc.

  5. calulucosma Răspunde

    nu plinge marcelica! acum ne putem calari, sti ce zic? 🙂

  6. bigbrother Răspunde

    Felicitări. Eu zic că ar trebui dat anunț pe olx sau publi24 că poate găsim în sfârșit un manager bun. Că pe ăștia autopropuși nu i-aș mai vrea să le văd pe acolo. E prea mare pălăria și numai la învârteli le stă capul. Pur și simplu nu mă interesează cu ce partid ar ține și nici etnia nu mă interesează. Pentru că nu-i așa sănătatea nu are culoare politică. Cel puțin sper.

  7. Caraba Răspunde

    acum trebuie sa caut pe alti sa dau cu aspiratorul.era o sansa daca iesea fecioara marcela sa curat la spital. adi cozma imi dai tu ceva contracte, ca eu am intrat in Pnl si sint foarte important😂

    • Alin Răspunde

      Dacă te duci la ferma lui de pe Ardud ea arunci gunoiul de sub cai poate lingi ceva contracte, dacă nu stai in banca ta din fața blocului!

      • Alin Răspunde

        Marcela ai c-am supt-o original,sub steagul unguresc …la ce te așteptai oare!?:))))

  8. Satmarean Răspunde

    No, da ce s-o întâmplat ??? 6.09 ??? Rușine !!! No, lasă tu Spitalul și vezi -ți de agenție. Simbotour vă așteaptă !!!

  9. Flaviu Răspunde

    Ce te-ai fi lins și tu la botic din cele 6 milioane de euroi din PNRR, doar că unguri nu te vor la masa lor bogată…sincer nici eu nu te-aș vrea!.

  10. Chupacabra Răspunde

    Important e să partikipi ! Doamna Papici nu dezarmați, mai e spitale destule în țară care au nevoie de un manager competent. Dacă sătmărenii nu știu să vă aprecieze, încercați și în orașe gen Calafat, Bârlad, Rădăuți, etc… Follow your dream la modul sublim !

  11. fost bugetar Răspunde

    Nu știu de ce vă mirați. În tagma asta a bugetărimii totdeauna se întreabă pe cine vrei și cu cine vrei să lucrezi. Mai ales dacă ai să zicem un director plin pe funcție și se organizează concurs pentru adjunct. De fapt într-un fel ar fi și normal până la un moment dat. Că dacă nu se înțeleg din start sigur vor ține în scandaluri și certuri. Chestia la noi este că se întreabă cine trebuie să iasă pe locul 1 și de multe ori comnpetența ajunge să nu mai conteaze, chiar deloc!!!!. A se vedea în acest sens și cazul lui Marc, fostul manager, care era o vreme manager dar acum s-a “descoperit” că hopa nu întrunește condițiile. Apoi de ce ne mai mirăm că țara asta a ajuns în halul ăsta fără de hal???? Adică dai afară pe criterii politice (#pesedeeee) un profesionist desăvârșit de la apărare împotriva inundațiilor la Ape la Tg.Mureș sau altul la Stânca-Costești tot la ape (și e lucrare de mare importanță hidro pe granița cu Moldova !!!) și aduci altul politic pe locul său o fostă barmaniță dar care nici aia nu știe ce este cotă de inundație sau de atenție??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.