Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

N-a știut ce se întâmplă: Șofer bătut măr de un individ, în județ. A blocat drumul și l-a luat la pumni

N-a știut ce se întâmplă. Un șofer a fost bătut de un individ pe o șosea din județul Satu Mare. Agresorul a blocat drumul și a început să-i aplice mai multe lovituri.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se afla la volanul autoturismul său, a observat faptul că drumul este blocat de alte două autoturisme, motiv pentru care a oprit în apropierea acestora. La scurt timp, la autoturismul său s-a deplasat un individ care a deschis portiera din dreptul său și a început să-i aplice mai multe lovituri cu picioarele și cu pumnii la nivelul corpului și al feței, provocându-i leziuni traumatice.

Fiica sătmăreanului a declarat că a observat faptul că drumul este blocat de alte două autoturisme, motiv pentru care tatăl său a fost nevoit să oprească mașina. În continuare, tatăl său a deschis geamul de la mașină și a solicitat unui individ să mute mașina. În acel moment, acesta a venit la autoturismul în care se aflau, a deschis portiera șoferului și început să aplice părții civile lovituri cu pumnii și picioarele peste față și peste coaste. Apoi, agresorul a plecat.

Individul violent, fiind și recidivist, a ajuns după gratii: ,,condamnă pe inculpatul (…) fără ocupație, fără loc de muncă, antecedente penale – recidivist, la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.