Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Poftiți la teatru de 8 Martie! Ziua Femeii, celebrată cu umor și cultură, la Ardud

Doamnele, domnișoarele și, de ce nu, și domnii, sunt așteptați la teatru, la Casa de Cultură Dr. Augustin Mircea, din orașul Ardud, în data de 8 martie. Piesa Take, Ianke și Cadâr, unul dintre cele mai populare texte interbelice din literatura dramatică românească, va fi jucată în varianta dramaturgică propusă de Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional din Târgu Mureş.

Intrarea este gratuită pentru doamne și domnișoare cu rezervare prealabilă, iar prețul unui bilet pentru bărbați este de 30 lei.

Poftiți la TEATRU!  În 8 martie, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Dr Augustin Mircea” vă invităm să petrecem împreună ziua dedicată femeii bucurându-ne de piesa de teatru TAKE, IANKE ȘI CADÂR, în varianta dramaturgică propusă de Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului Naţional din Târgu Mureş.
Scrisă în 1932, piesa Tache, Ianke şi Cadâr a trecut proba timpului şi a devenit unul dintre cele mai populare texte interbelice din literatura dramatică românească.
Povestea celor trei mici negustori – un român, un evreu şi un turc – a căror tihnă monotonă e tulburată de o dilemă de ordin personal, redefineşte relaţiile interetnice şi cele interumane. Tache, Ianke şi Cadâr formulează întrebări şi propune răspunsuri actuale într-o manieră plină de #umor, în care slăbiciunile umane sunt tratate cu o ironică indulgenţă, iar posibilităţile de negociere prin înţelegere reciprocă sunt evidenţiate cu o inteligenţă fină. VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG”, transmit reprezentanții Casei de Cultură „Dr Augustin Mircea”.
Rezervări la numărul de telefon 0774 576 252 sau direct la sediul Primărie Ardud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.