Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Răzbunarea unui tată: i-a tăiat cu cuțitul pe cei care i-au lovit fiul. Scandal monstru în județ

Răzbunarea unui tată: i-a tăiat cu cuțitul pe cei care i-au lovit fiul. Întregul scandal s-a petrecut lângă un bar din județul Satu Mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul se afla la un bar din județul Satu Mare, unde stătea la masă cu alte patru persoane şi consumau băuturi alcoolice. La un moment dat s-au iscat discuţii în contradictoriu, iar în timpul unei altercaţii, una dintre persoanele aflate la masă l-a lovit cu pumnii în faţă pe sătmărean.

După ce a fost lovit, sătmăreanul a plecat acasă, însă la scurt timp a revenit împreună cu tatăl său pentru a ”rezolva problema”. Tatăl acestuia a ajuns la faţa locului înarmat cu un cuţit și i-a atacat pe cei care s-au luat de băiatul său, lovind cu cuţitul în toate direcţiile și tăindu-i pe doi dintre ei cu cuţitul. În urma tăieturilor provocate de către individ, una dintre persoanele vătămate a reuşit să fugă dar a fost prinsă din urmă și lovită cu pumnii şi picioarele peste cap şi corp.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, iar conform raportului medico-legal s-a stabilit faptul că, în urma incidentului, ,,aceasta a suferit leziuni traumatice provocate prin loviri active cu corp dur contondent şi loviri cu corp tăietor care necesită pentru vindecare un număr de 22-24 zile de îngrijiri medicale”.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Halcoolul si urmarile lui.Daca nu va omorati nu rezolvati nimic deoarece cu betivii si drogatii stam bine la nivel local si national.Din pacate tot mai multi cad in bratele lui bacus si ajung sa-si distruga familiile si pe ei insusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.