Ultima actualizare: azi, 18:10

Locale

Accident mortal în Satu Mare. Bărbat lovit în timp ce traversa prin loc nepermis

Accident mortal în Satu Mare. La data de 12 aprilie a.c., în jurul orelor 21.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident, în municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 28 de ani, domiciliată în Satu Mare, ar fi condus un autoturism pe strada Gabriel Georgescu și ar fi lovit un bărbat de 38 de ani care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului, la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

6 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Nu doresc sa acuz soferita! Oare se poate determina viteza autoturismului ? Din ce am vazut nu prea cred sa fi avut 50km/h.

  2. GB Răspunde

    Care 50? Este 30 km/h!!! Locuiesc pe G. Georgescu și în tot Cart. Funcționarilor-la intrare pe str G. Georgescu, pe str. Bujorului și inclusiv la intersecția celor două este INDICATOR CU LIMITARE 30 KM/ORĂ!!!. DEGEABA!!! Mulți vitezomani (nu cu 40-50 km) cu 70-80-90 km/ora!!! Mai ales pe turnanta din str. Bujorului cum intră în G. Georgescu fiind drum cu prioritate. În aceste condiții întrebarea era Când se va întâmpla??? nu Se va întâmpla? Și mie mi-a lovit o șoferiță câinele șorecar pe stradă(a avut cam 50-60 km/h),cățelul cam “șifonat”+ mașina nimic, dacă avea 80-90 km/h-cățelul mort+plăteam mașina. DAR LA 30 KM/H – CĂȚELUL NIMIC+MAȘINA NIMIC!!! De ce oare???

    • Bubák Răspunde

      De bou ce ești, că îți lași potaia liberă!
      Dacă ți-o țineai în curte, sigur nu pățea nimic!

      • GB Răspunde

        Mă “buba-n-cur”,pentru că nu am scris pe limba ta maternă și văd că tu ai priceput taman ce te doare(hate animale/vivat auto, sau poate ești soțul/ruda/prietenul șoferiței în cauză și o aperi) citește cu atenție ce am scris înainte să mănânci căcat! Mi-am asumat greșeala,doar am exemplificat faptul că la regimuri de viteză diferite care ar fi rezultatul(și știu ce vorbesc având experiență în codus+curs conducere defensivă). Móst remélem meg értetted, mert ha nem akkor átfoditom néked magyar nyelven, de akkor már nem fogok ijen kesztyűs kézzel bánni veled. Légy vidám és a személyi támadást/harapást hagyd félre, ne légy bunkó, bocsánat “bubák”. Szervusz.

  3. Satmarean Răspunde

    La fel se întâmplă și pe str. Egalității din Mun. Satu Mare, se circulă excesiv de tare, mai ales țiganii de pe str. Lazarului conduc fără a poseda permise de conducere sau care posedă sunt false (unguresti sau ucrainiene). Urgent se impune o restricție de viteză de 30 km/h și din când în când să mai treacă un echipaj de poliție.

  4. Cetateanul Răspunde

    Regulile de circulație stabilesc clar faptul că trebuie să adaptezi viteza la condițiile de drum ȘI TREBUIE SĂ CONDUCI CU O VITEZĂ CARE SĂ ÎȚI PERMITĂ SĂ EVIȚI ORICE OBSTACOL!!
    Este clară vina victimei, dar, din punctul meu de vedere, și al șoferiței, care nu a circulat cu o viteză care să-i permită să evite orice stare de pericol! Culpă comună, deci omor din culpă!
    Sper ca și organele abilitate să stabilească același lucru, că oricum scapă la judecătorie cu o condamnare cu suspendare! Este cel mai comod mod de a omorî oameni, în România!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.