Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

VIDEO. Ludovic Orban despre Forţa Dreptei Satu Mare: Este dinamică, propune deja echipe!

Peste 460 de membri ai Forţa Dreptei Satu Mare s-au întrunit astăzi, la o sală de evenimente din oraş, în cadrul unui eveniment cu conducerea centrală a partidului, în frunte cu preşedintele de la nivel naţional, Ludovic Orban, pentru a discuta despre acţiunile de viitor.

Ludovic Orban a avut doar cuvinte de laudă la adresa filialei judeţene, arătând că este o organiuaţie dinamică, una care se dezvoltă repede şi propune deja oameni serioşi în mai multe localităţi.

“Este o organizaţie dinamică, o organizaţie care se dezvoltă repede, care deja a reuşit să atragă oameni serioşi, oameni de calitate şi e deja o organizaţie care propune în foarte multe localităţi din judeţ echipe de oameni care cu siguranţă pot să garanteze schimbarea în bine în judeţul Satu Mare. Este una dintre organizaţiile cele mai dinamice din Forţa Dreptei, dovadă că suntem aici şi pentru prima şcoală politică a Tineretului Forţa Dreptei şi la acest eveniment de ranfosare şi de prezentare a opţiunilor şi soluţiilor Forţa Dreptei Satu Mare”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul Forţa Dreptei le-a transmis membrilor din Satu Mare să se pregătească de bătălia cu puterea.

“Le transmis să se pregătească pentru bătălia cu struţo-cămila care îşi bate joc de România de un an jumate, să se pregătească de o bătălie dură cu partidele de guvernămnt care guvernează nu în interesul cetăţeanului, ci guvernează pentru clientela politico-economică. Singurul lor gând este cum să rămână la putere cât mai mult, fără a aduce îmbunătăţiri în viaţa românilor. Acest comportament este toxic, nociv, care trebuie taxat la vot. Eu nu cred că preocuparea princpală a unui partid trebuie să fie orgnizarea alegerilor”, a spus Orban.

În semn de mulţumire pentru implicarea şi sprijinul acordat în desfăşurarea conferinţei de la Satu Mare, preşedintele organizaţiei de tineret Forţa Dreptei, Cristian Opriş, i-a înmânat preşedintelui Forţa Dreptei Satu Mare, Ştefan Csordaş, o diplomă de onoare pentru merite deosebite.

 

7 comentarii

  1. Bety Vana Răspunde

    Bravo !!Organizația din județul Satu Mare are cei mai mulți membri la nivel național:vreo 400 !😁😂😛

  2. H&R Răspunde

    Imi dă de gândit acest nou partid care transmite un optimism real si înțelept.

  3. Flaviu Răspunde

    Orban de frică să nu fie strivit nici nu se uită în stânga!:)))))

  4. Flaviu Răspunde

    S-a dus pe pu.. lă tara asta,șeful avocaților este la masa cu Orban cel care a băgat românia în pandemie,votați partidul Verde ,sau ce dracu o m-ai fi, dacă se răstoarnă președintele filialei Satu Mare peste Orban, mâncăm mâncăm toți la parasta!?:))))

  5. H&R Răspunde

    Lajcsika, finom volt a pálinka? Remélem vittél kicsit arra délre is!

  6. c-block Răspunde

    Hm. Fiu de torționar dovedit se erijează în campionul dreptei. Am impresia că și dumnealui are mare nevoie de ceva impuls suplimentar care să-l ajute să iasă din scena politică. Partid de 0,00….1%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.