Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Camion cu tone de haine și pantofi, oprit în PTF Petea. Nu a fost lăsat să intre în țară

Poliţiştii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, nu au permis intrarea în ţară a unui mijloc de transport încărcat cu peste trei tone de marfă second hand din Italia.

Joi, 6 aprilie, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani. Bărbatul, domiciliat în județul Satu Mare, conducea un automarfar înmatriculat în România.

Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, diverse produse de tip second hand (îmbrăcăminte și încălțăminte), de la o societate comercială din Italia către o firmă din județul Brașov.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport de deşeuri, polițiștii de frontieră au solicitat sprijin autorizat lucrătorilor Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate – în total 3.216 kg – nu pot intra pe teritoriul României, întrucât marfa nu corespunde operațiunilor de curățare, dezinfecție și dezinsecție.

În acest caz, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.


Sursa: Poliția de Frontieră

2 comentarii

  1. Haina Ma Răspunde

    Hainele si pantofii pt. neveste. Restul pt. vamesi (politisti de frontiera). Hai ca stie toata tara. Nu suntem handicapati. Acuma ca sa fim rezonabil. Astia ai nostri sunt mai rafinati. Decat aia de la unguri(corupti au fost intotdeauna, am povesti despre ei). Aia-s primitivi. Niste tarani din Csengersima. Exact ca Viktor Orban. Un țaran parvenit. Numai ce-l vezi si iti dai seama. Pentru cine are ochi si cel putin doi neuroni.😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.