Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. A început Satu Mare Dog Show! Sute de câini spectaculoși pot fi admirați, în acest weekend

A început Satu Mare Dog Show, în această dimineață! Sătmărenii se pot bucura, așadar, pe tot parcursul acestui weekend atât de vremea bună din oraș, cât și de Satu Mare Dog Show, unde sunt înscriși circa 600 de câini.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc, în această dimineață, în prezența organizatorilor și a primarului municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Președintele Asociației Chinologice România, Cristian Ștefănescu, a precizat că apreciază faptul că autoritățile locale sunt alături de organizatorii evenimentului, acest lucru fiind mai rar întâlnit în România.

„Astfel de evenimente sunt niște mijloace de a educa populația în iubirea de natură și în special în iubirea de câine, cel mai apropiat omului din lumea animală, primul animal domesticit de om, de altfel. Câine care ne aduce nouă extrem de multe servicii, dar cel mai important dintre ele, este prezența lui în cadrul familiei, aproape de noi”, a spus Cristian Ștefănescu.

Meteorologii anunță pe sâmbăta temperaturi maxime de 20 de grade pe timpul zilei, iar duminică de 21 de grade, astfel că sătmărenii au ocazia de a se bucura de vreme bună şi de câini excepţionali.

Expozițiile Dog Show Satu Mare vor avea loc în ambele zile, 22-23 aprilie. Vor fi prezentați circa 600 de câini înscriși în cele patru expoziții. Câinii vor fi arbitrați de arbitri din România, Ungaria, Slovacia, Serbia, Muntenegru.

Sătmărenii sunt așteptați la Stadionul Someș unde se pot bucura de rasele frumoase prezente din toate țările și de vremea bună.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.