Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. O șoferiță s-a oprit cu mașina în copac, în județul Satu Mare. A intervenit Descarcerarea

Sâmbătă dimineață, 22 aprilie, în jurul orei 11:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Negrești-Oaș, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un butuc de copac.

La locul evenimentului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, încadrate de șapte subofițeri din cadrul Secției de pompieri Negrești-Oaș.

În urma impactului a rezultat o victimă, de sex de feminin cu vârstă aproximativă de 50 ani, conștientă și cooperantă. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, a fost monitorizată și evaluată de către echipajele medicale aflate la locul intervenției, ulterior fiind transportată la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș.


Sursa: ISU Satu Mare

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Alta fără Peugeot … dar și fără minte. O fi una de asta cu permis câștigat la loz în plic și care a uitat să meargă înapoi după sărbători? Că pe acolea pe autobandă nici să semnalizezi nu trebuie și mergi și dă-i înainte cu tupeu că nimeni nu-ți vine din sens opus! Că dacă am viteză nimeni nu mă poate depăși deci nu-i necesar nici să mă uit în oglinda retrovizoare? Bine că a scăpat relativ nevătămată. Poate învață ceva din pățanie. Poate. Aveți grijă oameni buni cum conduceți.🙏🏼

  2. Autoturism Răspunde

    No BMW ? No coments!, altfel deja era plin de comentarii de genul “harb, tigaie, epava…etc” din partea celor cu masini mediocre :-))

  3. H&R Răspunde

    Numai eu nu vad “copacul” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.