Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Casă cu 9 copii cuprinsă de flăcări în judeţul Satu Mare. Au reuşit să se salveze

Casă cu 9 copii cuprinsă de flăcări în judeţul Satu Mare. Ieri, în jurul orei 22.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Remetea Oașului.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri format din 9 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un Smurd B2 din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș. Totodată a fost alertat să intervină și echipajul de pompieri SVSU Orașu Nou.

La sosirea forțelor la fața locului s-a constatat faptul, că incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Echipajele de pompieri au acționat pentru localizarea și limitarea propagării incendiului, intervenind totodată pentru lichidarea acestuia.

Până la sosirea forțelor militare, locatarii, 4 adulți și 9 copii s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime.

În urma incendiului a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 40 m pătrați, fără a se extinde la întreaga locuință sau la anexele din apropiere.

Împrejurarea determinantă de producere a incendiului a fost depozitarea materialelor ușor inflamabile în zona coșului de fum.

2 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Haideți oameni buni poate putem să-i ajutăm pe acești nefericiți.

    • bigbrother Răspunde

      Dacă în ecuație există un imobil de 40 mp în care stau 13 persoane din care 9 copiii nu văd cum. Ai ceva vaccin împotriva sărăciei și a inconștienței morbide acute de a te procrea? Corect că îi ajuți acum dar ce va fi peste o săptămână-două, peste o lună sau peste un an? Serviciile sociale din localitate ce ați făcut până la data asta? Dar copiii săracii nu au nici o vină. Și câte astfel de cazuri mai sunt doar la noi în județ!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.