Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO. Se fură lalelele de pe spațiile verzi din Satu Mare. Primăria, apel la cetățeni

Se fură lalelele de pe spațiile verzi din municipiul Satu Mare. Primăria a transmis un mesaj și a lansat inclusiv un apel către cetățeni.

,,Mii de lalele au fost plantate în oraș, iar acum înfrumusețează mai multe zone verzi. Din păcate, nu toți sătmărenii le apreciază frumusețea. Zeci de lalele au fost furate. Din păcate, nu putem păzi toate florile din oraș, așa că facem apel la sătmăreni și la spiritul civic. Florile sunt ale tuturor, lăsați-le să înfrumusețeze orașul!”, a transmis Primăria Satu Mare.

12 comentarii

  1. Heydrich Răspunde

    In Romanistan nu se fura, doar se completeaza.

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Românurile nu fac de astea! Sau poate a fost din cauza faptului că a fost plantat de primarul maghiar??? Pfoai ce știre! Măi copii, de aproape o săptămână se fură și am văzut pe una cum alerga cu lalelele furate când a observat că am văzut-o. Bineînțeles am spus unde trebuie dar la viteza melcului turbat probabil numai când se ofilesc de tot lalelele atunci se vor lua măsuri. Bravos! Cât mai e AMR până la aia specială????

  3. Corneliu Răspunde

    Tara de mizerie , cu cetateni mizerabili !!!! NO COMENT

  4. Satmarean1 Răspunde

    Unde sunt cam de luat vederi? Ce fac cei care au datoria sa supravegheze cu aceste camere??

  5. Kuka Răspunde

    Bineînțeles, dacă plantează chiar în zona cu cea mai densă populație maghiară, toți beneficiari de ajutor social din Ungaria, care lună de lună stau la cozi la bancomatele OTP să-și încaseze ajutorul din partea statului maghiar, la ce să ne așteptăm???
    Mergeți în ghetoul de pe Ostrovului și îi întrebați, câți au cetățenie maghiară și primesc ajutoare din partea Ungariei? Dar așa după ora 11, că până atunci se odihnesc!

    • @Kuka Răspunde

      @Kuka, nu se stă lună de lună ci doar o dată pe an. Dar acum le va fi boierie că statul maghiar a mărit alocația de la 22400 Ft la 100000 Ft! Și numai cretinii stau să scoată banii la bancomat care nu știu nici acum ce e aia cod PIN și alții trebuie să-i ajute. Pentru că poți merge direct cu carduri la cumpărături ca și cu orice card. Dar dacă te mănâncă undeva tu de ce nu ai cerut. Atenție, cetățenia nu are nici o treabă cu alocația! Pentru alocație se cere ca copilul să frecventeze o învățământ în limba maghiară și nu se cere deloc cetățenia maghiară. Este o confuzie intenționată în capul multora. No acum mă aștept ca drept răsplată să se aprindă mămăliga-n mulți. Dar vă rog nu lansați în sapțiul public minciuni. Exact cum a procedat și Cozma. Minte legat de Carei prin omisiune.

      • Kuka Răspunde

        Da mă, îi fi avut tu dreptate, dar ai înțeles ce-am spus!
        Ideea este că mulți îi consideră “români” dar ei se declară maghiari, au cetățenie maghiară (majoritatea), nu indiană, cum ar fi normal!
        Avem plin de uscături, dar cum spunea cineva mai sus, avem camere de supraveghere, poliție locală plătită regește, ce cristoșii mamelor lor păzesc?

        • bigbrother Răspunde

          Ce păzesc? Pe aia specială plus au grijă să nu cumva să facă un efort necugetat. Noi chiar avem nevoie de o poliție locală dar după 6-7 ani de la promisiunile lui mr.K. și de când l-a adus ca șef pe Chișluca este o catastrofă ambulantă ce fac.

          • Kuka

            N-au ăștia șanse să prindă speciala! La ce adunătură de alcooliști sunt, nici pe-aia normală n-o prind majoritatea!
            Doar Chișluca, cappo di tutti cappi, acumulează cu nesimțire pensia militară cu salariul de bujetar, ambele nesimțit de mari! Restul doar salivează!

  6. Norik Răspunde

    @🤔 migrator imputit ,cacat cu ochi nu suporti romanii gunoiule de ce dracu nu pleci in p z d matii in bogoria ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.