Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Tânăr drogat, cu un comportament suspect, pe stradă. Prins cu 7 plicuri

Tânăr drogat, cu un comportament suspect, pe stradă. Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au depistat un bărbat din județul Satu Mare care deținea ascunse în îmbrăcăminte, șapte pliculețe cu substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi interzisă.

În data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat pe o stradă principală din localitatea Dorolț, un bărbat care avea un comportament suspect.

Drept urmare, poliţiştii l-au întrebat dacă deține bunuri interzise, iar acesta a relatat ca are câteva pliculețe ce conțin o substanță vegetală.

În urma unui control specific, polițiștii de frontieră au descoperit asupra bărbatului de 32 de ani, din județul Satu Mare, în buzunarul stâng de la hanorac, dar și în cel drept de la pantaloni, șapte pliculețe cu o substanță vegetală de culoare verde oliv, posibil a fi interzisă.

Substanța a fost ridicată, ambalată, sigilată și transmisă către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legii 143/2000.

Un comentariu

  1. Adolf Hitler Răspunde

    Cercetati de la care tigani le-a cumparat, mergeti acasa la scarba de tigan si gazati- pe el si pe toata familia lui cu Ziklon b ….
    Acest gaz este foarte bun pentru asa ceva, credeti-ma ca l-am folosit pe tigani si acum 80 de ani ☠️☠️☠️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.