Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Peste 20% dintre pacienții din Satu Mare își cumpără medicamente pentru spital

Peste 20% dintre pacienții din Satu Mare își cumpără medicamente pentru spital, arată datele Graphs.ro. Concret, oamenii spun că au fost nevoiți să își cumpere medicamente atunci când au fost internați în spitale.

Peste 300 de sătmăreni au răspuns la chestionar, iar dintre aceștia, peste 20% au răspuns cu ”Da” la întrebarea ,,A fost nevoie să cumpărați medicamente sau alte materiale sanitare?”, arată datele Graphs.ro, valabile pentru luna martie 2023.

Au fost luni în care procentul a depășit chiar și 30%, însă în acest moment , tendința este în scădere.

2 comentarii

  1. re-doc Răspunde

    Astea-s doar cifrele după cei care recunosc asta. Că în rest suntem fruntași la șpagă și sub fundul broaștei la rezultate. Mai continuați mult așa că în curând toată lumea va alege să meargă la alt spital decât la unul din Sătmar. Numai pretenții și bășini în capul multora dar jurământul lui Hyppocrate sau medicină practicată corect rar mai întâlnești.
    PS. Acum mai bine de o lună am fost dus la urgențe cu o afecțiune minoră care se putea remedia în nici două minute. Adică cod verde. Dar a fost nevoie să fiu dus la UPU că nimeni nu știa să facă intervenție (de fapt nu aveau curajul sau nu a vrut) la o luxație. Și pentru asta am stat 1 oră până a venit un medic bombănind sub nas că de ce este deranjat. Avea și dreptate. Din echipajul de 4 de pe salvare unul nu a fost în stare să-l facă. Și e chestie minoră, imposibil să nu știe să facă. Dar nu e mai simplu așa? Mai bifăm o intervenție și o internare în plus? Și pentru ce?

  2. Silvia Răspunde

    LA CE MAI PLATIM ASIGURARILE PENTRU SANATATE DACA NU SUNTEM TRATATI SAU NE CUMPARAM MEDICAMENTELE IN SPITAL?IAR MEDICII DERANJATI DE PACIENTI..SA RENUNTE LA PROFESIE SI SA SE FACA INSTALATORI SAU CE OR VREA..DA SA NU ISI MAI BATA JOC DE OAMENI..CA NU TE DUCI LA URGENTE DOAR ASA DE DRAGUL DE A IESI DIN CASA!!!!N-AU PIC DE EMPATIE! LASATI-I SA LUCREZE PE CEI CARE AU HABAR DE MEDICINA SI LE PASA DE SUFERINTA OAMENILOR! EMPATIA ESTE PIATRA DE TEMELIE A SUCCESULUI PROFESIONAL! STIM CA SI EI SUNT OAMENI IAR HALATUL NU E MANTIE DE SUPEREROU, DAR O VORBA CALDA POATE IMBLANZI BOALA. DIN PACATE TOT MAI PUTINI MEDICI AU SUFLET!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.