Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Tânăr găsit inconştient pe stradă, în Satu Mare. Salvat de jandarmii sătmăreni

Persoana căzută pe stradă găsită de jandarmi. Sâmbătă după-amiaza, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare in municipiul Satu Mare pe strada Corvinilor, a observat o persoană căzută pe trotuar.
Întrucât bărbatul era inconștient, jandarmii au apelat numărul de urgență 112, solicitând sprijinul ambulanței care s-a deplasat la fața locului, l-a preluat pe bărbat și i-a acordat primul ajutor, transportându-l ulterior la spital.

21 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Da bine că l-au cules de pe stradă asta înainte ce ceva mașină să îl calce pe zombie ăsta, pur accidental dormind pe șosea. Că nu de alta dar se vede cât de “treaz” este. Adică mai deloc. Probabil e greu serviciul așa stând la masă printre pahare? Sau poate mai este și ceva etno (și nu cântece) în ecuație? Așa ca fapt divers l-ați testat cât de beat este și cât de drogat? Numai întreb. Că iar cheltuim banii pe din ăștia. Ieri-alaltăieri fetița fals răpită acum asta. Bravos națiune! Cum spunea Băse – “Aici se află banii dumneavoastră!” 🙃😵😮😱💩

  2. H&R Răspunde

    Tinerii astia ne vor apara in caz de razboi?

  3. ... Răspunde

    S-au pozat pe rand cu el, ca să arate bine la știri

    • ... Răspunde

      Iar nu ei ce face și furi?

      • ... Răspunde

        Iarăși m-am îmbătat de la insulină…

        • ... Răspunde

          Măcar de ai știi cum funcționează. Sper din tot sufletul să pățești la fel și apoi să te văd dacă mai glumești și încerci să îți bați joc absolut gratuit de altul. Ce zici, să-ți pun o vorbă pună? Așa-i că ți-a înghețat rânjetul tâmpit pe mutra ta jegoasă?

          • ...

            Nici pentru mine nu a trebuit să pun o vorbă ,,buna”, mi s-a îndeplinit dorința, bag insulina la greu

          • ...

            Exact asta ți-am dorit ȚIE, hoțule. Dar se pare nu pricepi. Așa că nu rămâne decât să experimentezi pe propria piele. Să știi că nu e de bine. Dar se pare asta dorești.
            PS. Să știi că din astea care le “doresc” la alții nu știu cum se face dar majoritatea se cam îndeplinesc. Sper să nu ai asigurare medicală să vezi atunci cât te costă, debilule. Se vede că Enătescu nu mai este. Probabil ești unul din foștii săi pacienți care se pare că tot sare schema medicală.

          • ...

            @…, ăsta falsule. Prin prezenta îți transmit că vezi că nu am uitat de tine. Și vezi că de când am discutat în contradictoriu că tu credeai că e haios să postezi tâmpenii în batjocură sub numele meu între timp am înțeles că încă un “binevoitor” din trecut de-al meu a ajuns la reanimare și e acolo de mai mult de o săptămână. Eu să știi că nu am făcut nimic. Fă-ți bagajul. Insulinba o să-ți fie problema cea mai mică, îți zic eu de pe acuma!

  4. Northwestern Răspunde

    Mai bine le dați pace la din ăștia sau sunați la 112 fără a încerca să interacționați cu ei pentru că nu se știe niciodată cum vor reacționa. Eu am pățit o dată pe dig, toată greșeală a fost ca am trecu pe lângă 2 de ăștia fără să ma uit măcar la ei, au si scos briceagul la mine mormăind ceva, nu i-am băgat în seamă și mi-am continuat drumul liniștit știind că nu pot ține pasul cu mine, întrucât erau ambii în stare foarte avansată de ebrietate.

    • ... Răspunde

      Iau mwie la greu, nu-mi ajunge insulina

      • ... Răspunde

        Să-ți stea în gât hoțomanule. Văd că nu te potolești. Consideră-te blestemat. Tu ai cerut.

        • ... Răspunde

          Mă simt blestemat să mă injectez zilnic cu insulina, dar blestem pe alții 🙂

          • ...

            Tu ești un inconștient. Crezi că ești hazliu. Ai să vezi ce urmează. Apoi nu o să mai faci glume din astea nesărate.

  5. Satmarean Răspunde

    D-apoi nu-i de mirare, ce a fost și sâmbătă noaptea în club Insomnia, pe la 3 dimi eața plini de droguri și de drogați, în baie full !!!

  6. bigbrother Răspunde

    Măi ce răi mai sunteți! L-ați extras pe săracul din starea sa naturală! Ce credeți cum de a ajuns să doarmă pe asfalt ziua acolo? Că era obosit că a ieșit din schimbul trei de la Drexi? Mergeți măi și fugeți de aici mâncând pământul! Cheltuim bani pe din ăștia!🤮

  7. Nati Răspunde

    Oameni buni, nu fiti rai, nici unul nu stim ce s a intamplat cu el, nu stim din ce cauza, fiti mai buni, numai judecati oamenii daca nu ii stiti trecutul, lasati invidia gelozia, rautatea la o parte.. toate astea sunt niste boli, boli foarte grave, vedeti ce lume rea este, nu faceti parte si voi din categoria aia
    Va multumesc pentru rabdare

  8. ... Răspunde

    Subsemnatul ,, 3 puncte” doresc sa fac plângere deoarece cineva își bate joc de numele meu din buletin ,,3 puncte”. Vă rog să luați măsuri!

    • ... Răspunde

      Așa. Continuă să încerci să-ți bați joc de mine. Foarte bine. Numai demonstrezi cât de debil poți fi. Acuma nu știu dacă pricepi ce înseamnă cuvântul. Crezi că ești hazliu dar numai demonstrezi că atâta știi să faci. Adică să te folosești de altul. Te rog scrie ceva logic, inteligibil din partea ta și nu bășcălii și atunci nu mai zic nimic. Dar știu că-ți cer prea mult. Semnat … cel adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.