Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

TRAGEDIE. Bebelușul transferat de la Satu Mare la Oradea a murit. Familia cere explicații

Tragedie. Un bebeluș ce s-a născut la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a decedat, luni, la spitalul din Oradea. Micuțul a fost transferat duminică la Oradea.

Bebelușul s-a născut în data de 1 aprilie, iar duminică, 2 aprilie, a fost transferat de urgenţă cu un elicopter SMURD de la Spitalul Judeţean Satu Mare la spitalul din Oradea pentru investigaţii medicale. Micuțul a decedat în cursul zilei de luni.

Familia dă vina pe medicii din Satu Mare și cere să i se facă dreptate.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. ... Răspunde

    Mda. Un nou episod din serialul “Nobody hospital”. Eu nu mai înțeleg nimic. Chiar nu vedeți că trebuie luate măsuri ferme? Și cu fata omorâtă la UPU se aude ceva???? Eu i-aș suspenda pe toți din funcții și i-aș reexamina pe toți dar cu o comisie din afară. Că nu degeaba suntem campioni la toate capitolele de mortalitate.

  2. Andrei Răspunde

    Dar cu ultima moarte suspecta ce s-a intamplat? Ca toata lumea s-a agitat 5 minute, pe urma atat a fost. Ca de obicei…Si totul continua cum a fost…

  3. CAlin Răspunde

    Dumnezeu sa-l aiba-n paza.
    Da la aia v-ati gandit, oare sa nascut sanatos? Ce malformatii incompatibile cu viata ar fi avut sarmanul inger de o fost dus la Oradea? Nu cres ca va trecut prin cap. Da` da-ti cu paru! Fi-ti mai obiectivi!

    • comentator Răspunde

      Doar că vezi tu că secția noastră de profil de la spital are un anume renume. Era un sport o vreme bună că femeile mergeau să nască dincolo la unguri. Probabil de ce bine era la noi, de aia. Prefer să nu intru în detalii că …… Și aș putea detalia.

  4. mara Răspunde

    Incompetenti..Unchiul meu a murit zilele trecute de “covid” desi s-a internat cu probleme gastro la interne.Cand s-a internat a fost negativ,in timpul spitalizarii culmea ca s-a infectat!Unde..in spital?Nu a fost tratat de problema lui..a fost tratat de covid si asta l-a terminat! Familia vrea sa depuna plangere penala la Parchet!

    • Ionuț Răspunde

      Nu mai vorbii prosti ,unchui tau avea ciroza hepatica in faza terminala , TBC tot pe final, carcalacu ia pus doar capacu . Lau trimis acasa de la Bixad vindecat de covrig dar terminat de ciroza .

      • @Ionuț Răspunde

        Aha. Deci nu jucăm de-a cifre iar? Când ne convine băgăm toate la covrig dar dacă nu iese mișcarea atunci negăm totul? Aha. Am înțeles. În cazul copilul am impresia că e ceva malpraxis urât de tot. Trist este că tot se repetă și văd că nu se învață nimic. Ce se spune dacă nici din greșelile proprii nu înveți și tot le repeți ????? Nu doresc răspuns. Nu vă jucați cu viețile altora că vă vine și vouă negreșit rândul. Atât.

    • ... Răspunde

      Deci ,,mara”, te-a prins ionut cu MINCIUNA! De la ce avea buncul ciroza hepatica in faza terminala? De la bautura???

      • ... Răspunde

        Postează te rog sub nickul tău. Găsești destule caractere în alfabet, nu? Sau crezi că te folosești de cel folosit de mine pe pandemie câ știi că am ceva legături cu sănătatea și poate crezi că ești mai credibil? Dragul meu. Înainte pe pandemie dacă bolnavul de cancer în stadiul 4 murea la spital covid pozitiv era socotit mort de covid. Acum nu vă mai convine?
        PS. Există și ciroză hepatică care nu are nici o legătură cu consumul istoric de alcool al pacientului. Mai pe românește face ciroză dar nu a băut un pahar toată viața. Tare ești cu niște fixuri sau preconcepții.
        Niște măcelari cu diplome de doctori mulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.