Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Adrian Cozma, nou atac la UDMR: ,,Ștrandul din Satu Mare, o ruină. Vedeți ce a făcut Oradea”

Deputatul și președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare a lansat un nou atac la adresa UDMR Satu Mare. El a declarat că ,,Academia UDMR a transformat ștrandul din Satu Mare într-o ruină” și îi îndeamnă pe sătmăreni să vadă ,,ce au reușit să facă vecinii din Oradea din ștrandul lor municipal”. Deputatul, împreună cu Organizația seniorilor Liberali Satu Mare, au organizat o vizită la ștrandul din Oradea, iar mai apoi s-au întâlnit și cu primarul Oradiei, Florin Birta.

Redăm, integral, declarația deputatului Adrian Cozma:

,,Academia UDMR, cea care se laudă că are cei mai competenți și mai serioși funcționari din Galaxie, cu bună știință a transformat Ștrandul Termal Satu Mare într-o ruină, în condițiile în care județul nostru se află pe o treime din zăcămintele termale din țară. De aproape doi ani, ocoșul jurist Gabor, nu a reușit să identifice o soluție pentru deschiderea ștrandului din Satu Mare, procesele între părțile implicate fiind de abia la nivelul primei instanțe de soluționare a litigiului.

Dragi sătmăreni, în timp ce oculta UDMR vă va spune că judecătorii, dușmanii țării, cei cu pensii speciale, îi încurcă și nu-i lasă să deschidă ștrandul municipalității sătmărene, în nordul orașului au găsit cele mai rapide soluții pentru a sprijinii edificarea unui ștrand termal privat, având ca acționari oameni apropiați lor, unde însă prețurile sunt pe măsură.

Ce nu vă spune Academia UDMR:

– Că în acești ultimi ani familia primarului a știut unde să investească în achiziția de terenuri, construind o pensiune tocmai în apropierea ștrandului privat din nord;

– Că în acești ultimi ani municipalitatea a pierdut puțurile de apă termală, resursă care, în contextul proplemelor energetice ar putea fi utilizată pentru sătmăreni;

– Că mii de sătmăreni se duc la tratamente balneare în alte părți ale țării și că o importantă resursă de venit pentru municipalitate se risipește;

– Că a reușit performanța să piardă imobile din componența Ștrandului Termal Satu Mare și că acesta nu numai că nu aduce bani dar consumă banii sătmărenilor doar prin simplul fapt că stă nefolosit;

Academia UDMR nu vă spune faptul că alții pot să facă investiții și să ofere servicii pentru cetățenii lor, vedeți ce au făcut vecinii noștri din Oradea din Ștrandul lor municipal”.

 

21 comentarii

  1. SupoziThor Răspunde

    Bă pedelistule, dar oare nu trebuia să facă oșanul penelist ceea ce a promis, ca să nu se ajungă aici???
    Mă, voi sunteți cea mai distructivă generație de politruci care pângăriți memoria marilor liberali!
    Rușine să vă fie!

  2. Adishor(t) Răspunde

    Cum e diferenta intre cele 2 orase, asa sunt diferente semnificative intre tine si Bolojan. Persoana ta pe departe nu e garantie ptr asemenea realizari.

    • Bogdan Dumitras Răspunde

      Strandul din Satu Mare a fost distrus de vicepreședintele PNL Satu Mare, Samuel Tantas

  3. Logical Răspunde

    Ce rost are sa comparam Satu Mare cu orase care au o populatie cel putin dubla. Oare ce-i asa minunat in Oradea? M-as fi mutat demult acolo daca era asa deosebit :-))..

  4. c-block Răspunde

    De aici să înțelegem că aquaparcul din Satu Mare este biudoș pentru liberali dar aquaparcul din Oradea este perfect? Unde este patriotismul local mon chere, unde este toleranta și buna conviețuire mult trâmbițată? Cine face provocări din astea ieftine amice? Chiar nu le văd sensul. Și pentru ce? Ca să te dai bine pe lângă Bolojan iar pensionarii proaspă spălați au aujuns acasă după drumul lung plini iar de praf? Bine gândit. Din străfundul dosului. Sau ai avut ceva de discutat pe linie de ……
    PS. Eu în locul tău m-aș fi dus călare. Nu de alta dar la Alba Iulia acum 5 ani ai putut și distanța e mult mai mică. Promovai și tu transportul ecologic pentru știi tu cine pus tot de tine big boss la mediu. Numai de acțiuni de astea nu avem nevoie.

    • Smile Răspunde

      Bine punctat, deci jegoşilor ăştia din PNL, nu le este bun Aquaparcul de pe strada Gorunului, dar au banii să se plimbe la Oradea, aici trebuie spus că excursia este plătită de Cosma, că pensionarii ăia nu au banii să meargă până în centru, dar atâta poate individul ăsta.

  5. H&R Răspunde

    Parca strandul e in judecata inca. Sau nu?

  6. Satmarean Răspunde

    Daca se face o noua impartire administrativ teritoriala , judetul nostru se va desfinta iar sediul va fi la Oradea . Am mai avut sediul la Baia Mare si consecintele nu ne-au fost favorabile . Se investea in principal acolo ….. Noi trebuie sa ne pastram individualitatea si traditiile locale. Mai sunt oameni in Satu Mare care mai gandesc nu trebuie sa mergem mereu la Oradea. BANI SA FIE :>>>>>>>

  7. Beny Kira Răspunde

    Tantas nu va preda strandul Primăriei pana nu va primit 6 milioane de euro.

  8. satmarean Răspunde

    A adus oameni din satmarel in excursie, ai grije Cozma ca nasu va fi ca si alu pinochio ca atata bati din gura si minteti.

  9. Varu Răspunde

    Ba da trebuie să-l predea,doar că noi nu avem justiție în Satu Mare, iar Cosma este avocat? ăsta nu-i capabil să câștige nici o plângere contravențională.

  10. Mooie penele Răspunde

    Dar Clujul ce aquparc are?
    Mare primar, fost premier, primarul celui de-al doilea pol economic al româniei, de ce nu a accesat fonduri europene pentru construirea unui aquparc???
    Zî bă pedelistule, supozitorul poolii!?!

    • Alupigus Răspunde

      Bai rama!!!!
      Ciocu mic si tine-ți părerile pentru cand vei fi întrebat‼️‼️‼️
      ‘tu-ti nația ma-tii de nevertebrat‼️‼️‼️

  11. Hotea Răspunde

    Țânțaș sa predea strandul orașului. Doar ca nu-i da voie Cozma

  12. Pentru Adisor Răspunde

    Mai ficior. Ia o poza alui Bolojan si al lui Birta in mana si uitate in oglinda si vezi si tu care e diferanta. Ei nu sunt supozitoare retardate ca tine. Si asta e doar o diferenta. Lista e lunga.

  13. Kuka Răspunde

    Măi tovarășe deportat, dar tu nu te uiți în curtea propriului partid?
    Păi ia să vedem, municipiul Baia Mare, cu o populație de 1,5 ori mai mare decât a sătmarului, condus de către un membru pnl cu probleme penale, are aquaparc? Sau măcar ștrand??
    Păi nu e plină parcarea aquaparcului Aquastar de mașini cu numere de mare măgar (MM)??

    Sau să nu mergem așa departe, aeroportul internațional Satu Mare, condus de un băimărean, a pierdut de la numirea acestuia în funcție mai multe curse aeriene, în favoarea … aeroportului internațional maramureș!!! Și acest tovarăș este susținut tot de către peneleu!!
    Dece te tot bagi în seamă precum chiloți-n cur, supozitorule?

  14. Flore Răspunde

    Comparatii facute degeaba. Avem si in Satu Mare Aquapark, nu este suficient? In schimb domnule stiti ce nu avem? UN BAZIN DE INOT OLIMPIC ceea ce toate orasele DIN VEST al tarii au, unde ar putea merge si adultii la inot fara sa sara altii in gatul lor, sau fara sa se tina cursuri de inot pentru copii zi si noapte….

    • braiNy. Răspunde

      Mare adevar, cum s-a spus si in MASSMEDIA cand dl.Popovici a inceput sa faca performanta pentru tara asta:”In BUDAPESTA, doar in BUDAPESTA sunt peste 300 de bazine OLIMPICE, iar noi in romania nu avem atatea in toata tara adunate”, si noi tot cu UDMR avem treaba , tipic politicului ROMANESC, aruncam pisica moara in curtea vecinului, niciodata nu suntem noi de vina, vecinu’ e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.