Ultima actualizare: azi, 14:45

Locale

Sătmărean condamnat cu suspendare. Și-a ucis prietenul după un impact cumplit

Un sătmărean a fost condamnat l-a închisoare cu suspendare după ce și-a ucis prietenul într-un accident produs în data de 23.12.2019, în localitatea Medieșu Aurit. Tragicul eveniment s-a produs după un impact violent între două motociclete. Cei doi se îndreptau spre casă, iar motocicletele cu care circulau nu au fost dotate corespunzător.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se îndrepta spre localitatea Medieșu Aurit, inculpatul observă că prietenul său nu se află în spatele său (ca urmare a faptului că acesta pornise cu o ușoară întârziere), fapt pentru care se hotărăște să se întoarcă să vadă care e problema, dacă a pățit ceva sau nu. În acest sens, inculpatul se deplasa dinspre Medieșu Aurit spre Românești, circulând pe mijlocul drumului, fără a fi iluminat sau fără a avea lumină.

Între timp, prietenul său se deplasa dinspre localitatea Românești spre Medieșu Aurit, circulând pe mijlocul drumului, fără a fi iluminat sau a avea lumină. În aceste condiții, la circa 100 de metri de ieșirea din localitatea Românești, cei doi motocicliști se tamponează frontal. În urma impactului, cei doi motocicliști au fost aruncați pe carosabil, iar unul dintre ei a murit pe loc.

Sătmăreanul care și-a ucis prietenul a fost condamnat, săptămâna aceasta, la pedeapsa de 1 an si 10 luni şi 20 zile închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.