Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Atenție! Înșelăciune cu donații în parcarea supermarketurilor. Trecătorii sunt amenințați

Atenție mare, sătmăreni. Înșelăciune cu donații pentru surdomuți în parcările supermarketurilor. Indivizii, extrem de periculoși, acționează și în Satu Mare: aceștia îi abordează pe trecători, iar dacă oamenii nu sunt dispuși să doneze sunt amenințați. Asta a pățit și un bărbat din Cluj, care a fost înconjurat de mai mulți indivizi și amenințat cu moartea. ,,Abia am scăpat”, spune bărbatul.

El a menționat că în parcarea unui lanț mare de supermarketuri, suspecții cereau donații, dându-se muți, pentru o asociație fictivă.

,,Se recomanda ca surdo-muti. Dar ce sa vezi? Sunt niste infractori batausi si guralivi. Cereau muteste donatii pentru o asa zisa asociatie. Lumea, credula si empatica dona cash prin magazin. I-am luat la intrebari și abia am scapat fara sa fiu linsat in fata magazinului. Noroc ca am reusit sa reintru in supermarket. Lumea sunase deja la 112”, spune clujeanul.

Indivizii acționează și pe raza municipiului Satu Mare, în special în parcările marilor lanțuri de magazine.

,,Vreau sa atrag atentia ca acestia “lucreaza” si la noi! Ieri i-am intalnit in parcare la Shopping City si aveau oameni si in parcare la Kaufland. Aceleasi liste, aceleași persoane. M-au abordat si pe mine, se prefac muți, nici nu mi-am dat seama ca eram in pericol. Aveti grija si feriti-va de ei!”, a spus o sătmăreancă.

4 comentarii

  1. Vasi Răspunde

    Da politia ce face?

  2. FF Răspunde

    Mai este și un fenomen nou. Băieți tineri (cam între 25 și 30 de ani), destul de îngrijiți, bine îmbrăcați îi abordează pe oameni cerându-le bani. Nu sunt agresivi, dar destul de insistenți și deranjanți. Eu am pățit în zona Crinul și în parcarea Lidl.

  3. Aurica Răspunde

    Nu numai în Satu Mare și în Oradea sunt. La Era Shoping Center. La Carrefour. Duminica s-a întâmplat. O domniță frumoasă cu ecuson și tricou personalizat. Brunetă înaltă cu părul lung, vreo 25 ani. Asta e. Am donat 20lei. Dacă ei ne păcălesc este păcatul lor, noi am donat din inimă.

  4. Alexandru Răspunde

    Și la Timișoara sunt, Acum o săptămână am fost la un magazin Dedeman din Timișoara si m-a abordat unul, un malac de doi metri și vreo o sută de kilograme, bine îmbrăcat și perfect sănătos. Căuta să mă convingă prin semne să semnez nu știu ce liste cu donații și să-i dau bani.
    Toate astea sub nasul pampuleacilor de la firma care asigură paza la Dedeman. Sunt decis să nu mai calc prin magazine fraților Pavăl . Lipsa de respect față de clienți mă scârbește !
    Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.