Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Parcare cu plată amenajată în centrul Sătmarului. Peste 100 de locuri de parcare

O parcare cu plată și-a făcut apariția în zona centrală a municipiului Satu Mare. Au fost amenajate peste 100 de locuri de parcare.

Din fonduri private a fost amenajată o parcare pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Satu Mare, parcare cu o capacitate de peste 100 de locuri, informează Primăria.

Tarifele se vor afișa începând de luni, 15 mai. Până atunci, sătmărenii vor putea parca gratuit.

Potrivit Primăriei Satu Mare, proiectele privind construcția a două parcări supraterane pe străzile Mihail Kogălniceanu și Decebal sunt în licitație.

Vă prezentăm imagini cu noua parcare de pe Kogălniceanu:


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Asta înseamnă că (în sfârșit) gardienii publici își vor face datoria și vor sancționa toți șoferii care ocupă (nelegal) trotuarele străzilor Kogălniceanu și Petofi, în spate la Aurora?!??
    Este un adevărat chin să încerci să circuli LEGAL, în calitate de pieton, pe străzile orașului, din cauză că trotuarele sunt blocate de mașini, iar incompetența gardienilor publici lovește în siguranța pietonilor!
    Mai mult, onor primăria a trecut și bicicletele și trotinetele electrice pe trotuarele înguste, total împotriva legii, iar poliția rutieră doarme în izmene!!!

  2. Timea Răspunde

    Buna!
    Oare parcarea dupa ce legislatie a fost amenajata? Cum se vede pe poze pe partea dreapta nu este suficient loc de acces la locuri de parcare. Nici cum nu intra 100 de masini. Au si autorizatie de construire si autorizatie de functionare, cu toate avizele obtinute? Nu prea cred.

    • bigbrother Răspunde

      Ce vorbești? Noi suntem un oraș în mișcare! Ne doare undeva lateral de lipsa parcărilor! Noi ne mișcăm, prost și încet! Daaa, așa brownian!!! Vrei exemple? Facem pista de bițigli în centrul nou pe coronamentul digului, punem frumos biscuiții de beton a la Tarr, predăm cu aplauze apoi desfacem digul că facem pasarela peste Someș! Toate facem invers și de proastă calitate! Sunt curios de exemplu cui îi place cum arată Centrul nou proaspăt reabilitat? Sau facem pistă de bițigli pe Barițiu pe spațiu verde, tăiem copaci (cei de la mediu tac) iar pista duce de nicăieri către nicăieri. Ca să nu mai povestesc de așa-zisa pistă pe Rodnei. Că e plin din 50 în 50 de metri cu stâlpi electrici. Asta suntem noi! 🤮

    • Kuka Răspunde

      Timi draghe, nu incape 100 de mașine dake tu parchezi pe trei locuri, ca să nu-ți lovească proștii mașinuța!
      No ertem?

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        @Kuka, doar o întrebare către tine. Asta că tot aduceai vorba. Dacă este ceva fără AC (autorizație de construcție, că vezi că legal și aia trebuie) și fără recepția lucrărilor la final, (că și aia trebuie), fără autorizație de funcționare din partea administrației locale cum va taxa și cum va percepe tarifele???? Zici ceva? Că fata e blondă și își parcheatză “trotineta” pe diagonală nu ar fi nici prima și nici ultima din oraș. Értem? Legea e valabilă pentru toți. Teoretic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.