Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Cei mai buni DJ din Satu Mare intră în scenă. Se anunță super show de Zilele Orașului

În această seară, sâmbătă, 27 mai, după concertul Carla’s Dreams, pe scena principală din Piața 25 Octombrie vor urca dj-ii din echipa sătmăreană Dj Parade, care vor mixa muzică retro din anii 2000-2010, anii de glorie ai Culturii Clubbing.

Echipa Dj Parade are 25 de membri, este coordonată de cel mai vechi Dj din Satu Mare, Gabriel Pustai, supranumit Tata Gaby, și are ca scop promovarea Dj-lor sătmăreni și a muzicii de calitate.

Cei mai buni dj din Satu Mare își vor da întâlnire în această seară, în jurul orei 23.10, pe scena principală din Piața 25 octombrie.

 


CITEȘTE ȘI:

13 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Domnule primar eu v-am votat. Cu ii recompensați pe locatarii din centrul nou pt ca sambata noaptea nu pot dormi. Nici ei, nici copiii lor, nici nepoții. Sunt oameni normali care vor sa se odihnească nu sa-l asculte pe DJ Gabi & co. Cine vrea DJ sa mearga la disco. Este o nesimțire ieșită din comun sa obligi oamenii sa nu se odihnească pt ce ? Ati fost în piata sa vedeți cine era la acești DJ ?

  2. Cetatean Răspunde

    Legea nu e una pentru toată lumea ?? Eu daca am un eveniment în familie -care pt mine e mult mai important decât zilele orasului – daca merge muzica putin mai tare sau dac radem după o anumita ora vine politia și ma amendează. Si acum voi aveți voie sa nu lăsați sa doarmă un oraș. Daca politia ar legitima copiii care sunt la acești DJ ar avea surpriza sa găsească 70% minori. Care beau bere si urla . Ca sa nu se ducă acasă. Domnule primar legea nu e pt toti la fel ?????

  3. bigbrother Răspunde

    @Cetatean, într-o țară normală autoritățile ar fi obligați să organizeze astfel de sindrofii în spații special amenajate în acest scop și nu în centrul centrului. Aici la noi le doare undeva, spectacol este, mici și bere apoi pot să spună că of am trecut și de anul ăsta și am mâncat după aia la colebil și triferment ca porcul. Asta este ziua orașului și nimic altceva. Circ pe pâine și să fie cât mai aproape. Dacă s-a ajuns aici eu unul mai bine prefer să nici nu aud de ea. Condoleanțe celor din centrul nou mai ales că acele clădiri produc și niște ecouri de toată minunea. Și pentru ce???? Mă gândesc ce va fi la anul când va fi și an electoral și podul pietonal teoretic va fi gata. Oare câți trecători vor ateriza de pe pod în Someș de beți/drogați ce or fi?????? Dar nu am speranțe să intereseze asta pe cineva. Buli să fie și cât mai zgomotos!

    • Smallbro Răspunde

      Miami music festival are loc anual in mijlocul orasului se poate viziona si pe youtube.

      • -.- Răspunde

        Da tu crezi ca ‘desteptii’ astia de n-o iesit din judet stiu cum ii intr-o tara ‘normala’ ?

        • bigbrother Răspunde

          Desteptul ala sigur a umblat mai mult prin lume decat tine. Ca am fost in vreo 25 si nu numai in Europa. Si in orice caz asemenea sindrofii nu se organizeaza in centru in Europa. In Miami nu am fost dar am un prieten care a fost si nici nu stia cum sa scape de acolo ca avea contract de munca dar nu l-a prelungit degeaba se platea foarte bine. Ca e plin de cubanezi si de drogati fix in centrul orasului. Halal exemplu ai gasit si tu! Acolo zici ca mai multi tranziteaza decat locuiesc. Si este oras cu milioane de locuitori. Asa ca hai sa nu ne comparam nici cu Miami dar nici cu Hanoi. Daca autoritatea locala amendeaza pentru chefuri zgomtoase si dispune inchiderea atunci asta ce e? Daca autoritatea locala nu-si respecta proprii cetateni atunci cetatenii de ce sa-i mai respecte? Si in Cluj cu sindrofia aia a drogatilor tot orasul rasuna si e full primaria cu reclamatii. Te voi vedea eu pe tine cand vei fi putin mai in varsta sau vei avea nepoti care din cauza asta nu pot dormi. Atunci sigur vei fi cei mai mare reclamagiu. Acum cheful trece si tu dormi ca doar esti obosit. Fraierii sa lucreze! In Germania sau Olanda daca ridici glasul sau asculti mzica mai tare in secunda doi te poti trezi cu politia pe capul tau. Si nici nu discuta cu tine, amenda sau te leaga daca mai faci scandal.

          • -.-

            Ba du-te si plimba ursu de aici cu fabulatiile tale . In Germania Carnavalu se tine in mijlocu oraselor umbla caravana cu boxe si bubuie muzica . Zilele oraselor la fel, scene, muzica de-ti tiuie urechile. In Franta pana si la Palatu din Versailles este show si muzica. In Paris la festivalu muzicii la fel, muzica la aproape fiecare colt de strada. In Italia la fel de Sant Antonio mare bairam sau la Carnaval. In Copenhaga in Tivoli se tin concerte. Nu ma pun sa-ti mai enumar ca evident n-ai habar despre ce vorbesti, numa faci pe desteptu degeaba cand clar esti un taran coclit ce-si varsa frustrarile online.

          • bigbrother

            Calificativele enunțate de tine se pliază perfect pe caracterul și pe personalitatea ta. La mare perfecțiune! Ai găsit și tu un loc în care să te desfășori. Toate ale ce zici nu țin și noaptea. Punct. O fi carnaval sau ce vrei tu dar la o oră este gata, se termină și vine salubrizarea să facă bec lună. Inclusiv după demonstrații. Nu-mi povesti că am prins exact asta la Amsterdam. Și festival dar și demonstrații cu poliția și cu gaze lacrimogene. Dar seara tată nu era nimeni afară, era liniște că noi la țară nu avem așa liniște și toată lumea se odihnea. Că ziua următoare se merge la lucru. Inclusiv după o zi de piață e la fel. Toate se organizează săptămânal în weekenduri nu ca la noi zilnic. Și în centrul orașului. Atunci este restricție de trafic. În rest fiecare circulă și își vede de treaba lui. Dar nu continuu că tu ai capul plin cu de toate și nu ai loc de altceva. Această sindrofie și la calitatea pe care le oferă oamenilor nu are ce căuta în centru. Asta în frunte cu drogații de la Carla’s Dream că nici să cânte nu mai era în stare.
            PS. Nici palatul Versailles nu este în centru iar parcul Tivoli este primul parc de distracții conceput pentru așa ceva în Europa. Adică e făcut expres pentru așa ceva. Asta la noi s-a vrut a fi un centru civic. Acum centru este (teoretic) dar civic nu prea. Îs betoane și atât. Un deșeu arhitectural ireparabil.

          • -.-

            In Amsterdam seara liniste. Du-te bre cu minciunile astea de aici

          • bigbrother

            Mișcă-ți fundul singur acolo și afli singur. Al nostru oraș de kkt de infinit mai gălăgios și jegos. Și acolo trăiesc de zece ori atâția plus tranzitul. Numai să ai bani la tine că e cam scump orașul. Așa că probabil vei saliva ca și pe vremuri la vitrină. Noroccă nu e ger și nu ți se lipește limba de sticlă.

        • Oskar Răspunde

          Cine crezi că locuiește în Centrul Nou? pensionarii comuniști, și nomenclatura securistă care au primit apartamentele pe timpul lui Ceaușescu! Dacă nu s-ar fi organizat nimic, săreau toți de ce nu se face?, dacă se organizează totuși ceva pentru tineri, iar urlă bolșevicii, că de ce se face? Am fost la Festival la Paris în Place de la Bastille, și a mixat Dj David Guetta până târziu în noapte, am fost de revelion în Viena, și erau 16 scene in toată zona centrală, am fost la Oktoberfest în Munchen, și o săptămână a fost plin tot centrul, așa e peste tot, dar acești torționari bătrâni au rămas la nivel de cămin cultural! Ăștia sunt mai încuiați decăt ăla care s-a mutat lăngă aeroport, și a doua zi a făcut reclamație la poliție că nu poate dormi din cauza avioanelor!

  4. joliku Răspunde

    Da, cand crezi ca ai scapat ca nu prea ai contact cu centru zilele astea ce sa auzi, ARTIFICII, bata le norocu.

  5. 😵‍💫 Răspunde

    N-aveti ce face ,astia de prin centru. Mai peste tot e la fel…mai prin centru se organizeaza balamucul. Din pacate trebuie luate in calcul chestiile astea cand iti iei o locuinta.
    Cat despre balamuc in sine: “de gustibus non est disputandum” ….parere mea: 🤮🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.