Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Zilele Orașului, programul serii de sâmbătă. Super artiști și spectacol cu flăcări

După spectacolele incendiare de vineri, în această seară, sâmbătă, 27 mai, urmează o nouă serie de concerte la Zilele Orașului Satu Mare. Pe scena principală amplasată în Piața 25 Octombrie vor urca alți artiști de top care sunt pregătiți să facă super show.

Primul concert va avea loc la ora 17.00, atunci când pe scenă va urca formația The Phoenix Satu Mare. Apoi, până la ora 19.00, scena va fi a celor de la Whatever Penguins și Open Wings Studio.

Primul mare concert al serii va fi susținut de una dintre artistele momentului: Irina Rimes, artista care scoate hituri pe bandă rulantă va veni în fața sătmărenilor pregătită să facă spectacol.

Înaintea ultimului concert al serii, sătmărenii vor asista la un super show de flăcări, iar mai apoi, după ora 22.15, pe scena principală din Piața 25 Octombrie vor urca cei de la Carla’s Dreams, trupa care a cucerit inimile a milioane de români.

Ziua de sâmbătă se va încheia cu prezența pe scenă a celor mai buni DJ din Satu Mare. Băieții de la DJ Parade îi invită pe sătmăreni la un super party.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.