Spitalul Judeţean Satu Mare, prin dr. Ionuţ Ristea, a obţinut, sâmbătă, diplomă de merit pentru cea mai reuşită prezentare a preparatului în cadrul concursului între blocurile alimentare ale spitalelor din ţară.
Spitalul Județean Satu Mare, sub coordonarea prof. dr. Ionuț Ristea, a participat zilele acestea, la Sighișoara la un concurs între spitale cu prezentarea meniurilor din unitățile spitalicești!
Evenimentul, denumit ”Meniuri de spitale, medicamente pentru suflet”, a fost realizat în colaborare cu Federația Sanitas și are rolul de a schimba mentalități și de a crește încrederea personalului blocurilor alimentare din spitale, dar și a pacienților în hrana oferită.
2778 pacienți au hrana asigurată la SJUSM, media pe anul 2023, în cu asigurarea a peste 17 diete și regimuri de hrană specifice pentru fiecare afecțiune, unele diete au 5 mese pe zi, mic dejun, prânz și cină alături de două gustări servit în cele 4 locații ale SJUSM în orașul Satu Mare și Tășnad.
Este meritul Marcelei Papici.
Comisia care jurizează ar trebui să facă concurs pe mâncarea servită în mod real și nu pe SF-ul ce s-ar putea dacă ar vrea și ei. Și să fie verificat inopinat, neanunțat cu vizite pe secții. Că asta este abureală ce e aici.