Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Microbuz cu 12 copii, implicat într-un accident. Vinovată, o șoferiță din Satu Mare

Un microbuz în care se aflau 12 copii a fost implicat joi într-un accident rutier, pe raza localității Sadova, județul Suceava. Vinovată pentru accident este o tânără șoferiță, în vârstă de 24 de ani, din județul Satu Mare.

Coliziunea a avut loc între microbuzul de transport copii și un autoturism, în accident au fost implicate 15 persoane din microbuz și doi adulți din autoturism. Accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă, iar vinovat ar fi un șofer în vârstă de 24 de ani, din județul Satu Mare, care conducea autoturismul marca Opel. Acesta a intrat pe contrasens și a lovit microbuzul marca Mercedes, condus regulamentar de o femeie de 43 de ani, din Cluj-Napoca, potrivit Monitorul de Suceava.

Doi adulți, câte unul din fiecare mașină, cu diferite traumatisme, au fost transportați la spital, iar un minor a primit asistență la fața locului, fără a necesita transport la spital. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat că nu au consumat băuturi alcoolice.

 

2 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Vinovați sunt cei care au închis mai mult de o grămadă de școli, multe din ele reabilitate înainte și acum copiii sunt obligați să facă naveta. La un copil mai mare merge dar la clasele primare????? Și mai vorbește cineva de România educată.🤮

  2. Satmarean1 Răspunde

    Ce legatura are sula cu prefectura? Ce facem? Nu mai circulam pt ca sunt …..animale care iau curba pe sens opus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.