Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Noi sensuri giratorii amenajate în Piața Libertății. Se schimbă regulile de circulație

Au fost amenajate noi sensuri giratorii în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, iar regulile de circulație se schimbă total. 

O parte din Centrul Vechi se închide, circulația se va desfășura în două sensuri, iar mai multe parcări vor fi desființate. Măsurile intră în vigoare de luni, 15 mai.

Proiectul privind reabilitarea Centrului Vechi al municipiului Satu Mare va intra, din 15 mai, într-o nouă etapă. Proiectul avansează rapid în Parcul Central, astfel că de săptămâna viitoare lucrările vor continua pe tronsonul Casa Albă- Hotel Aurora și se vor institui o serie de reguli provizorii.

Începând de sâmbătă, circulația rutieră va fi restricționată pe acest tronson. Restricțiile nu vor fi aplicate pietonilor, păstrându-se un coridor de 3 metri pentru accesul pietonal. Pe tronsoanele Hotel Aurora- Casa de Modă, Casa Albă-str. Cuza Vodă, respectiv în fața Catedralei Romano-Catolice se va institui sens dublu pentru traficul auto, conform planșei.

Între Hotelul Aurora și Ceasul Electric, respectiv între Casa Albă și str. Cuza Vodă vor fi desființate locurile de parcare. De asemenea, vor fi amenajate sensuri giratorii provizorii în zona Ceasul Electric și zona Muzeului de Artă.

Pentru a compensa reducerea locurilor de parcare, Primăria a găsit soluții alternative. Din fonduri private a fost amenajată o parcare pe str. Mihail Kogălniceanu, cu o capacitate de peste 100 de locuri.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    Sa mai reduca din parcari si sa faca piste de biciclete si spatii verzi…..Toti taranii vin cu rablele lor si polueaza orasul…

  2. H&R Răspunde

    Zici ca Satu Mare e o mare pista de karting. Numai ca unii nu stie sa conduca nici acolo, unde e cu sens unic.

    • altu fără bmw Răspunde

      Unii (și sunt din păcate destui) nu știu cum să circule nici dacă e pictat pe floaster ca și pentru proști. Curios e că majoritatea au permis de conducere valabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.