Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. Vântul a făcut ravagii în Piața de Vechituri. Sătmărean: ,,Noroc că nu mai erau clienți”

Vântul a făcut ravagii în Piața de Vechituri din municipiul Satu Mare. Umbrelele comercianților au fost luate pe sus și purtate de vânt prin întreaga piață. ,,Noroc că nu mai erau clienți”, spune un sătmărean, care se întreabă de ce odată cu renovarea pieței nu s-a construit și un acoperiș.

,,O rafală de vânt a făcut pagube comercianților din Piața de Vechituri. Acest lucru s-a întâmplat aproape de sfârșitul pieței, noroc că nu erau clienți, pentru că puteau fi și răniți. Ce părere au autoritățile, dacă se întâmpla și erau victime? Nu vor să pună acoperiș la piața nou renovată, nu sunt condiții, dar prețurile contractelor sunt în continuă creștere”, spune sătmăreanul.

7 comentarii

  1. sm_noname Răspunde

    Adminsitratia pietelor ar trebui sa ofere conditii normale pentru vanzatori, nu cum este acum.

  2. Putin Răspunde

    BĂTAIE DE JOC MARCA UDMR LA ADRESA SĂTMĂRENILOR!!!

  3. Pistike Răspunde

    Când s-au modernizat piața, spuneau primarul și administratorul orașului că urmează să sosească mesele moderne! Au trecut câțiva ani, unde sunt mesele promise??

  4. Dani Răspunde

    Intrebare: Acele corturi se fixeaza de sol,sau fixat de catre cei ce l-au montat? Daca nu sunte-ti bun de plata ,tot asa daca se intimpla un accident! Pam pam.

  5. Varu Răspunde

    Aproape toți vânzătorii din piața de vechituri sunt evazioniști,plin de gabori care strigă după tine, i-ar dacă nu-i bagi in seamă te înjură.

  6. Varu Răspunde

    N-au casă de marcat și nu-și afișează preturile la marfă, așa că să nu se mai plângă, dacă vrei să vinzi ceva ce nu-ți m-ai trebuie pe lângă casă nu încapi de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.