Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

Satu Mare: Bătaie în plină stradă, din cauza unor datorii. S-au împărțit pumni și picioare

O ceartă între doi sătmăreni s-a transformat într-o bătaie în mijlocul drumului, din cauza unor datorii. S-au împărțit pumni și picioare până a venit poliția.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 23.05.2022, în jurul orei 21.00, când un bărbat a fost strigat să iasă din curtea casei pentru a pura o conversația. Însă, în momentul în care acesta a părăsit curtea casei, a fost agresat, fiind lovit cu piciorul în zona abdominală şi cu pumnul în zona capului.

În urma agresiunii, bărbatul a necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a explicat polițiștilor că a avut mai multe datorii la acel bărbat, pe care consideră că şi le-a achitat. Așa că a pornit spre casa acestuia pentru a purta o discuție. Ajuns în fața casei, l-a chemat afară unde au purtat o discuție în contradictoriu, bărbatul negând achitarea datoriilor. Astfel că agresorul s-a pierdut cu firea şi l-a lovit cu piciorul în zona abdominală, după care l-a împins în mijlocul străzii, unde l-a mai lovit o dată cu pumnul în zona capului.

Acesta a declarat că îi pare rău de cele întâmplate, însă s-a pierdut cu firea deoarece muncește din greu pentru a-şi întreţine familia.

În cursul acestei luni, agresorul a fost pedepsit cu amendă penală în valoare de 1.800 lei pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.