Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO/VIDEO. Dealerul Gigi şi acoliţii, arestaţi preventiv. Mascaţii au găsit droguri, macete şi un pistol

Dealerul Gigi şi acoliţii au fost arestaţi. Patru traficanţi de droguri din Satu Mare, printre care şi unul cunoscut sub numele de Gigi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Ei au fost săltaţi de mascaţi în cursul zilei de joi, 25 mai, iar vineri, 26 mai, judecătorii sătmăreni au emis mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele lor.

Amintim că la data de 25 mai, polițiști Serviciului de Combatere a Criminialității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au pus în aplicare 20 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc.

Pe parcursul perchezițiilor au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină, 3- CMC, 18 folii de aluminiu conținând cannabis, fiole conținând pulbere de culoare albă, susceptibile de a avea efect psihoactiv, cântare de precizie ce conțin urme de substanța cristalină, un dispozitiv pentru mărunțit, un pistol cu gaze deținut ilegal, un pistol calibru 8 mm, un cartuș cu glonț pentru arma letală, 2 macete și mai multe telefoane mobile.

5 comentarii

  1. Heydrich Răspunde

    Ce nuanta avea pielea lui Gigi?

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Macete si telefoane mobile? Da masini de scris, dolari…ceva?

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Cum spunea Mircea Rusu Band? “Iarba verde de acasă….”. Mnoah. 🤔🤔🤔😵😲😢
    În altă ordine de idei. Acum mai bine de doi ani mă abordase doi de ăștia mai colorați ziua în amiaza mare al intrare la un colegiu de prestigiu și la nici 50 de metri de sediul poliției ziua în amiaza mare! Așa că ce ne mai mirăm dacă mai sunt și elevi așa mai veseli de felul lor la ore? Ăștia ar trebui aspru pedepsiți. Drq știe ce este în plicurile alea.

  4. bmw Răspunde

    BMW X5 cu nr: SM 93 GGI de ce nu este confiscat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.