Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Lume multă, distracție și super concerte. Zilele Orașului au debutat în forță

Zilele Orașului Satu Mare au debutat în forță. Ediția din 2023 a evenimentului a debutat vineri, 26 mai, iar sătmărenii s-au adunat cu mic, cu mare, în centrul municipiului și s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare.

Deschiderea oficială a a avut loc la ora 18.00, iar odată ce s-a dat start ediției cu numărul 25 a Zilelor Orașului, sătmărenii au început să ia cu asalt Piața 25 Octombrie. Centrul Nou al municipiului Satu Mare s-a umplut în jurul orei 19.30, atunci când pe scena principală a urcat Andia. Sătmărenii au cântat alături de artista care în 2019 a devenit solista trupei DJ Project.

După ora 20.30, pe scenă a urcat Shift, iar în Piața Libertății au răsunat, printre alte melodii, nemuritorul hit ,,După ani și ani”, dar și super single-ul ,,Avioane de hârtie”.

La ora 21.30, a venit rândul talentatei Nicole Cherry să facă show. Artista a încins atmosfera cu hiturile care au făcut valuri în ultimii ani, iar sătmărenii prezenți la concert au fredonat cu multă pasiune toate melodiile.

Main event-ul serii de vineri a fost concertul susținut de una dintre artistele de top ale României. Antonia și-a făcut apariția într-un mare fel, iar show-ul a fost unul de excepție.

Prima zi a evenimentului s-a încheiat cu cele mai importante piese și cele mai noi remixuri, aduse în prim-plan de DJ Yaang.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.