Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Ministrul Bode, la Sâmbra Oilor: Eveniment emblematic pentru Satu Mare. Să nu ne uităm tradițiile!

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost prezent, duminică, la festivalul Sâmbra Oilor. Ministrul a spus că evenimentul este unul emblematic pentru Satu Mare și a ținut să sublinieze că tradițiile nu trebuie să se piardă.

,,Eu vin din apropiere, de la Zalău. Sâmbra Oilor este un eveniment emblematic pentru Satu Mare, pentru această parte frumoasă a țării noastre. Tradițiile autentice, obiceiurile, portul nostru popular, graiul nostru, toate acestea fac parte din identitatea noastră națională”, a declarat Lucian Bode pe scena de la Sâmbra Oilor.

Ministrul Lucian Bode: Să nu ne uităm tradițiile!

,,Să nu ne uităm tradițiile”, a spus ministrul Bode, subliniind faptul că în momentele de criză oamenii tind să creadă că tradițiile se pierd.

,,În aceste momente complicate pentru România și pentru întreaga lume, când am traversat o perioadă dificilă, cu o criză pandemică, cu o criză de securitate cu acest război absurd la granițele României. Cu aceste crize suprapuse și cu tumultul cotidian avem, poate, câteodată, impresia că ne uităm tradițiile, că pierdem tradițiile, că ne gândim la nevoile zilei de astăzi. Nu este voie să ne uităm tradițiile, este nevoie să păstrăm tradițiile, pentru că ele sunt puntea între generații”, a mai spus ministrul.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. Lucian Bode Răspunde

    Sunt un plagiator ordinar!
    Doctor în furt intelectual!

  2. H&R Răspunde

    Asta e chiar asa de prost? Care traditie? Traditia era fara politicieni! Nu sa umfli tu acolo penele de la PNL. Sau de la care esti.

  3. Flaviu Răspunde

    V-a ajunge sâmbra oilor,in viitorul apropiat pustietatea din Sahara,vor vorbi politicienii sufletului la codri verzi căci lumea este sătulă de ei și de promisiunile lor,indiferent de culoarea politică!

  4. Marius Groza Răspunde

    Bode, continuă-ți somul pe bancheta din spate

    • Alin Răspunde

      Vezi că te dă șeful tău Cozma afară și rămâi fără pita ceea de toate zilele,nu m-ai vorbi prostii!!!

  5. Sandra Răspunde

    Traditia spune ca politicienii n-au ce cauta acolo! Sunt ca raia..cum apare un eveniment..hop top si ei ! Lumea s-a saturat de ei si promisiunile lor mincinoase!

  6. Tercica Răspunde

    BODE BERBECU’, PH

  7. Eu Răspunde

    Hai sa vedem o poza de dupa eveniment! Ca de anul trecut te-ai speriat cand ai vazut ce au lasat Oseni !

  8. xpert86 Răspunde

    A venit Bode sa isi vanda palinca de Zalău la Samba🤮🤮🤮🤬🤬🤬Oare nu mai are clienti prin Sălaj si a venit sa o vanda la Sambra??!!🤣🤣🤣

  9. PlagiaTHOR Răspunde

    Dragi copii, nu învățați că nu (se) merită! Mai bine furați o teză de doctorat, așa cum am făcut și eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.