Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Primul liceu care anunță amânarea festivității de final de an. Greva din Educație continuă

Colegiul Național Mihai Eminescu este primul liceu din Satu Mare care anunță amânarea festivității de final de an. Greva din Educație continuă.

,,Cu părere de rău, vă anunțăm că miercuri, 31.05.2023, nu va mai avea loc festivitatea de absolvire a elevilor din clasele a XII-a. Festivitatea se va desfășura după finalizarea grevei. Vă comunicăm, în timp util. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, informează conducerea liceului.

Profesorii din toată țara se află în grevă din data de 22 mai, pentru creșterea salariilor cu 50-60%, pornind de la salariul mediu.

Sindicatele sătmărene din învățământ organizează un protest mâine, 30 mai, de la ora 11.00 până la ora 13.00, în fața Instituției Prefectului Satu Mare.


5 comentarii

  1. Dani Răspunde

    Poate nu au reusit sa goleasca curtea scoli de masinile parcate la sfarsitul de saptamana! Apropo,ce veti face cu bani stransi din parcare?

  2. Peda Gogu Repetent Răspunde

    După ce se pare nu ați priceput nimic din ce am scris ieri. Asta este clar deja acțiune politicăîmpinsă de la spate. Nimeni nu zice că nu aveți dreptate dar asta ce se face aduce atingere procesului de învățare. Halal dedicare pentru educarea viitoarelor generații! Asta sub nici o formă nu trebuia să se întâmple. În paranteză, la ce văd prin știri eram sigur de o săptămână că bacalaureatul și examenul de capacitate nu vor avea loc când erau stabilite în calendar. Dacă nu finalizați protestul cu celeritate se va întoarce împotriva voastră.
    PS. Aștept cu sufletul la gură să vociferați tot așa și pe modernizarea manualelor care marea majoritate sunt absolut depășite și nu corespund cerințelor actuale. Știu de unii profesori de liceu care nici nu le mai folosesc că mai mult le încurcă. No ce ziceți de asta? Că și asta ar trebui să fie preocuparea voastră. În situația dată cei 5% genii plus 10-15% cei foarte buni se descurcă în viață. Dar restul??????? Voi nu predați în sistemul public???? Sau numai elitele contează cu care vă puteți făli și puteți pune pe perete diplomele????? Câți dintre elevii cu rezultate medii i-ați reușit să le ridicați la foarte bine ori excepțional? Vă spun eu, le puteți număra pe degetele de la o mână. Și asta după 20 de ani de predare????
    Vă spune asta un părinte cu elev cu CES care a absolvit un colegiu de prestigiu din municipiu împotriva voinței voastre cu bac media 8 și acum e student la Babeș-Bolyai la Cluj. Că dacă era după sistem ….. era sigur parașutat la ceva școală ajutătoare și acum săpa șanțuri la Apaserv. No atâta am vrut să zic. Puțin mai multă decență și uitați-vă în voi sincer, faceți-vă autocritica constructivă.

  3. Peda Gogu Repetent Răspunde

    …. pentru că citescă prin știrile naționale că zilele astea amenință cu conflict de muncă ceferiștii, sanitas-ul și polițiștii. Doamne iartă-mă! Dacă asta nu e politic atunci ce?

  4. Putin Răspunde

    POATE PRIMUL LICEU CARE ANUNȚĂ AMÂNAREA BACALAUREATULUI PENTRU LA ANUL!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.