Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

Au fost publicate notele la Evaluarea Națională! Patru elevi cu media 10 în județul Satu Mare

Au fost publicate rezultatele de la Evaluarea Națională 2023, în această dimineață. Patru elevi din județul Satu Mare au reușit să obțină media generală 10. Trei dintre cei patru elevi sunt de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, iar unul este de la Colegiul Național „Ioan Slavici”. 

În total, au fost prezenți la Evaluarea Națională 2.462 de elevi în județul Satu Mare. Patru dintre aceștia au excelat la fiecare examen, reușind să obțină zece pe linie.

Ca și în anii precedenți, rezultatele la Evaluare Națională sunt publicate în format anonimizat, pe evaluare.edu.ro. După afișarea primelor rezultate, elevii nemulțumiți de note pot depune contestații. După soluționarea acestora, vor fi anunțate rezultatele finale la Evaluarea Națională 2023 – pe 4 iulie.

Rezultatele pentru județul Satu Mare pot fi consultate în linkul următor: http://evaluare.edu.ro/Evaluare/RapoarteJ.aspx?jud=35

8 comentarii

  1. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Rata de promovare este de 76%, anul trecut era 82%. Are cineva ceva de adăugat? Ceva legat de România educată? Ceva legat de efectul grevei? Mnoah, ce liniște ca de mormânt! Ultimul care pleacă să stingă lumina. și ne mai mirăm că se pleacă în continuare la greu din țară. Oare de ce???? Oare nu de aia că nu se lucrează la baza problemei ci doar tencuim așa de Patomkin la suprafață, ne jucăm de a reforma?

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Se scrie “Potemkin”, repetentule!

      • Peda Gogu Repetent Răspunde

        Și prima vocală de “o” dacă e la început de cuvânt sau nume în rusă se pronunță “a”. Deocamdată eu am făcut rusa la școală, drept nu de plăcere. Și ca să fim până la final corecți “t”-ul din cuvânt se pronunță cu inflexiune asemănător ca și “ty”-ul unguresc. Ai dat căutare pe wiki că nu știai despre cine am pomenit în text și vai ce orgasm la tine că ai descoperit cu noaptea-n cap o așa-zisă greșeală???? Săracul de tine!

        • Cetățeanul turmentat Răspunde

          Eu nu am zis cum se pronunță, eu am zis cum se scrie, analfabetule!

          • Peda Gogu Repetent

            Mai bine lasă. Iar la partea cu cine-i analfabet mai bine nu zic nimic. Eu zic că la tine se văd clar semnele de sevraj. Ca și sfat nu te lega de altul când la tine situația este tulbure. În cap.

  2. Unul Răspunde

    … si asta doar pentru ca s-au marit salarile! Altfel era jale ,sa vedeti la Bac! Dava-s eu salarii!

  3. Jjjj Răspunde

    România educată? Cine sa dorească așa ceva? Cei de la conducerea țării? Treziti-va la realitate…ei vor distrugerea țării nu educarea ei. Cine sa vrea binele României? Străinii? Fiți serioși……chiar trebuie sa ne deșteptăm….dacă cu adevărat vrem o Românie educată…Le curge prin vene un alt sânge și au o altă genă…și eu să se gândească la binele nostru? Asta niciodată…

  4. Nagasaky Răspunde

    FELICITĂRI dragi elevi! Vă doresc succes !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.