Ultima actualizare: azi, 10:49

Naţionale

Tragedie, în țară! Doi bătrâni, omorâți în propria casă. Criminalul este căutat

Tragedie la Timisoara, in plin centrul orasului. Doi bătrâni au fost ucisi cu sange rece, iar nepotul lor, care a dat peste criminal, a fost la un pas sa fie injunghiat, potrivit Opinia Timișoarei.

Cei doi batrani, in varsta de 75 si 78 de ani, stateau, marți seara, de vorba la telefon cu unul dintre nepotii care locuieste in Germania, cand, la un moment dat au auzit zgomote in casa. Au apucat sa ii spuna nepotului ca cineva a intrat peste ei, s-au auzit niște zgomote, apoi s-a asternut linistea.

Nepotul, speriat, l-a sunat pe verisorul lui, un alt nepot al celor doi batrani, care locuiește in apropierea lor. Alertat, acesta s-a dus imediat la apartamentul batranilor si, cand a intrat in casa, si-a vazut bunica si bunicul morti, iar in casa inca se afla criminalul care s-a napustit asupra lui, a incercat sa-l injunghie, apoi a fugit, potrivit G4Media.

Totul s-a intamplat in plin centrul orasului, chiar langa cladirea Tribunalului Timis.

Nepotul a reusit sa dea alarma la 112, iar zona a fost imediat impanzita de politisti si jandarmi. Anchetatorii spun ca este posibil ca atacul sa fi fost dat la pont, deoarece femeia ucisa a fost administratoare si marti a incasat banii de intretinere de la locatari.

Acum politistii incearca sa dea de urma ucigasului. Criminalistii cerceteaza apartamentul in care s-a produs dubla crima si aduna probe.

2 comentarii

  1. vadimT Răspunde

    Vrem pedeapsa capitala! Altfel scapa in 10 ani si continua crimele si violurile. Sau sa fie trimis la rusi in inchisoare. Nu e normal ca sta pe banii nostrii in conditii bune si dupa aceea mai ia si despagubire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.