Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Deputatul Nagy Szabolcs: UDMR a adus în Satu Mare subvenţii de 1,2 miliarde lei

Deputatul UDMR de Satu Mare, Nagy Szabolcs, a precizat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că prin intermediul Ministerului Dezvoltării condus de Cseke Attila au fost direcționate, prin programul Anghel Saligny, către județul Satu Mare, subvenții în valoare de 1,2 miliarde de lei.

”UDMR lasă în urmă realizări în guvernare cu care ne mândri pe bună dreptate. Numai datorită Ministerului Dezvoltării condus de Cseke Attila, au fost direcționate, prin programul Anghel Saligny, către județul Satu Mare, subvenții în valoare de 1,2 miliarde de lei. Această dezvoltare nu se vor opri, în ciuda faptului că multe persoane la nivel local au făcut demersuri pentru a ne împiedica în realizarea unor investiții majore”, a precizat Nagy Szabolcs.

Parlamentarul sătmărean s-a angajat să susțină programele de dezvoltare și din opoziție.

”Noi, cei din UDMR, considerăm că succesul muncii noastre este succesul comunității noastre și a tuturor cetățenilor. Așa a fost pe toată perioada în care am fost la guvernare și așa va rămâne și când vom reprezenta opoziția – este punctul de vedere pe care l-am prezentat astăzi presei din Satu Mare”, a concluzionat parlamentarul sătmărean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.