Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Accident cu victime. Tânăr băut și fără permis, urmărit de polițiști. S-a răsturnat cu mașina în șanț

La data de 16 iunie, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism, în trafic.

Conducătorul auto aflat la volanul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea pe DN19, între localitățile Decebal și Doba, unde pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma evenimentului, doi tineri de 22 și 17 ani, ambii pasageri în autoturism, precum și conducătorul auto, de 19 ani, au fost transportați la spital pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul aflat la volanul autoturismului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Mai mult, testarea cu aparatul alcooltest a celui aflat la volan, a relevat valoarea de 0,16 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Eu Răspunde

    Viitorul României este asigurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.