Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Donaţii din inimă, de Rusalii! Prăjituri pentru bătrâni şi copii nevoiaşi. Comunitatea donatorilor anonimi din Satu Mare

Donaţii din inimă, de Rusalii! Comunitatea sătmărenilor care donează din inimă, fără să ceară nimic în schimb şi doresc să rămână în anonimat este tot mai mare. În urma articolului publicat de PortalSM , în luna martie, comunitatea sătmăreniilor donatori de la magazinul Nemesis, situat pe strada Vulturului, dornici să plătească o pâine, un corn, și nu numai, unui copil sau bătrân sărman a crescut.

Acum, de Rusalii, a venit rândul unui laborator de prăjituri din Negreşti Oaş, să facă o donaţie. Prin intermediul administratorilor acestui magazin au donat prăjituri pentru bătrâni şi copii nevoiaşi din această zonă.

Amintim că magazinul Nemesis are, de cinci ani, montată în interior o tăbliță pe care sunt trecute produsele alimentare oferite de alți clienți pentru oamenii nevoiași, precum pâine, corn, cafea sau ceai. Jurnaliștii PortalSM au vorbit cu Mariana Racolța, administratorul magainzului Nemesis,  în luna martie, despre sistemul pe care l-a creat în magazin, iar articolul a dat roade!

„De când a apărut în presă articolul și video cu părintele Cristian Silaghi, de la jandarmi, oamenii sunt mai doritori în a ajuta pe cei în nevoi. Un laborator de prăjituri, Buena, din Negrești-Oaș a dăruit prin intermediul nostru pachete de prăjituri bătrânilor si copiilor din zona noastră și de Paște, și acum, de Rusalii. Sunt impresionată de gestul lor, sunt niște oameni extraordinari. Dumnezeu lucrează prin oameni, avem aici dovada”, au transmis reprezentanţii magazinului.

Aşadar, când aveţi drum în zonă şi doriţi să faceţi un mic gest care pentru voi poate fi mărunt iar pentru alţii poate însemna multe, ştiţi ce aveţi de făcut.

Articolul inițial poate fi citit în linkul următor:

 

2 comentarii

  1. Realitatea SM Răspunde

    Da’ unde sunteți voi înecaților de serviciu? Că data trecută la articolul precedent pe această temă ce supărați erau unii că își face reclamă magazinul! Da’ acum după două zile de la postarea articolului nimic-nimic? Și asta în loc să puneți mâna și să-i ajutați și VOI pe cei care considerați VOI că merită acel ajutor???? Sunteți niște 🦜.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Mai…daca nu-i popa de la jandarmi, ii bucataru lor. E ceva norma de nonshaming pe unitate…sa isi promoveze grasii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.