Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO. Traficant de droguri din Satu Mare, trimis în judecată. Prins cu un colaborator al Poliției

Un bărbat din județul Satu Mare este cercetat penal pentru trafic de droguri, după ce acesta a oferit substanțe cu efecte psihoactive inclusiv elevilor. El a fost prins cu ajutorul unui colaborator al Poliţiei.

Potrivit informațiilor PortalSM, în perioada 16.02.2023- 03.04.2023, bărbatul a vândut în mai multe rânduri droguri, inclusiv unui colaborator al Poliţiei.

Acesta a fost prins în flagrant în data de 3 aprilie, când polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat acțiunea.

În urma perchezițiilor, la domiciliul bărbatului s-a găsit un pistol calibru 9 mm şi o pușcă cu aer comprimat, 449 de proiectile, fără a fi autorizat în acest scop, ce au fost descoperite cu ocazia efectuării percheziției domiciliare.

Acum, acesta se află în stare de libertate și urmează să fie cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.