Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTO/VIDEO. Gala Micilor Școlari Sătmăreni. Micuții elevi, premiați pentru rezultate deosebite

Joi, 8 iunie 2023, într-un cadru festiv, micuții elevi din județul Satu Mare care au obținut rezultate deosebite la concursurile județene au cules laurii la cea de-a doua ediție a Galei Micilor Școlari Sătmăreni. 

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a organizat joi, 8 iunie, de la ora 11.00, Gala Micilor Școlari Sătmăreni, „Zbor spre excelență”, în cadrul căreia au fost premiați elevii care au obținut locurile I, II, III și mențiuni la faza județeană a concursurilor școlare desfășurate în anul școlar 2022-2023, înscrise în calendarul concursurilor organizate de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

,,Este un eveniment dedicat elevilor din învățământul primar, începând cu clasele a II-a, a III-a și a IV-a. Au fost cinci concursuri, trei organizate de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și două organizate de Centrul Județean de Excelență în parteneriat cu Inspectoratul Școlar. Au participat 390 de elevi care au fost premiați”, a declarat inspectorul școlar general Anișoara Boitor.

Evenimentul a avut loc în incinta Shopping City Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.