Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Kereskényi laudă activitatea miniștrilor UDMR: Am derulat proiecte de peste 500 milioane lei

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc vineri, 16 iunie, la sediul UDMR Satu Mare, primarul Kereskényi Gábor a ținut să laude activitatea miniștrilor UDMR, precizând că mandatele acestora au fost benefice pentru sătmăreni. ,,Am derulat proiecte de peste 500 de milioane de lei”, a spus edilul.

Odată cu ieșirea de la Guvernare, liderii UDMR Satu Mare au organizat o conferință de presă în care au subliniat cele mai importante reușite ale miniștrilor Uniunii. Primarul Kereskényi Gábor a declarat că în mandatele acestora s-au făcut mișcări importante și de bun augur, atât la nivel național, cât și la nivel local, iar sătmărenii au avut numai de câștigat. În acest sens, edilul a evidențiat în special activitatea miniștrilor Dezvoltării și Mediului.

,,Consider că UDMR iese cu fruntea sus de la această guvernare. Miniștrii și secretarii de stat din partea Uniunii au dat dovadă de profesionalism, transparență, implicare și consecvență. (…) S-a vorbit foarte mult despre implicarea miniștrilor UDMR pentru a rezolva problemele din județul și municipiul Satu Mare. Doar orașul nostru, prin Ministerul Dezvoltării condus de Cseke Attila și de Ministerul Mediului condus de Tanczos Barna, a avut și are proiecte în valoare de peste 500 de milioane de lei”, a declarat Kereskényi Gábor.

Primarul municipiului Satu Mare a ținut, de asemenea, să îi mulțumească și fostului ministru al Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

,,Ministrul Novak Eduard a rezolvat o problemă veche, care de 5-6 ani de zile nu a putut fi rezolvată. Problemă care nu a putut fi rezolvată nici măcar un ministru originar din Satu Mare. Este vorba de recuperarea Hotelului Sport care a ajuns, în cele din urmă, la municipiul Satu Mare”, a spus edilul.

De asemenea, Kereskényi a lăudat și activitatea secretarilor de stat UDMR: ,,Au muncit foarte mult și au avut performanțe. De exemplu, doamna Hegedus Csilla a fost foarte mult în orașul nostru, iar acel proiect al Muzeului Industrializării Forțate era și este un proiect de suflet și pentru dânsa”, a conchis edilul.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Acum sper sa nu ramanem cu tot centru in santier urmatorul an si jumatate pt decizia desteptilor din fruntea UDMR sa nu accepte nimic din ce li s- a oferit si sa fie in continuare la guvernare. Cei drept nici nu au fost doriti.Toate prostiile facute de conducerea UDMR-ului cu ocazia vizitelor politicienilor din Hu, cantarea imnului secuiesc csnd juca nationala Ro de insusi ministru sportului ,etc, se deconteaza.

  2. satmarean Răspunde

    Bai sovinule, tu nu o sugi, ca vrei deputat sau senator pe primul loc in grila. Dar restul o sa o primesca fara sa o ude.

  3. Satmarean1 Răspunde

    Esti prost rău. Mai citeste odata poate pricepi ce am scris si ce am vrut sa spun. Daca nici atunci nu intelegi esti greu de cap rău.

  4. c-block Răspunde

    1. Protocolul semnat și însușit de parteneri nu a fost respectat.
    2. De fapt oferta a fost făcută în așa fel ca să nu poată fi acceptată.
    3. Asta dă apă la moară UDMR și de acum au mână liberă să facă ce vor și să-și reatragă electoratul parțial pierdut. Asta a făcut Cozma, că e mâna PNL. Care PNL e în picaj în sondaje și asta numai din vina lor și atunci s-a zis probabil că hai să reîncălzim ciorba cu vin ungurii etc. Trist e că PNL cu asta nu câștigă, PSD face acum ce dorește apoi mai mult ca sigur în prag de alegeri vor ieși de la guvernare și vor lăsa PNL singuri cu un guvern minoritar! Sunt șanse ca PNL să urmeze drumul PNȚCD. Și asta nu e vina nici a ungurilor nici a celorlalți ci exclusiv a politicienilor PNL. Bravos! Să vă fie rușine. Și toată ciolaniada asta dezgustătoare pentru niște funcții vremelnice ocupate maxim 1 an?????? Merită???? Probabil pentru unii. Apoi istoria va șterge pe jos cu ei. Cum a pățit Boureanu sau alții cu gura mare de la PDL.
    Sunteți niște zerouri. 😰

  5. Norick Răspunde

    UDMR GAȘCĂ DE INTERLOPI ȘI MAFIOȚI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.