Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Liderul PNL, Adrian Cozma, declaraţii despre o alianţă pentru Satu Mare

Preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că este nevoie de alianţe pentru Satu Mare, însă nu doreşte o alianţă împotriva cuiva ci o alianţă bazată pe proiecte pentru Satu Mare.

“Eu cred că în momentul în care PNL s-a dezlipit de UDMR, anul trecut, am dat primul semnal. Sunt perfect de acord că Satu Mare are nevoie de o alianţă pentru Satu Mare în jurul unor proiecte, o alianţă care nu s-a mai făcut. Au mai fost alianţe. Este nevoie de alianţe, nu le comentez. Sunt convins că alianţe vor mai fi. Eu nu-mi propun să fac alinaţe împotriva cuiva, ci pentru ceva. Important este ca acele puncte care ne vor uni să fie făcute pe puncte credibile. Consolidarea echipei PNL Satu Mare este o prioritate pentru mine şi să aduc aici cei mai buni oameni, care se vor regăsi la conducerea Consiliului Judeţean şi Primăriei. Aşa nu se mai poate! Sătmărenii sunt conştinenţi. Clipurile frumoase ale primaului se dezumflă încet şi se văd rezultatele”, a declarat Adrian Cozma.

El a spus că va semnala toate problemele administraţiei, inclusiv unele tunuri imobiliare.

Declaraţia vine după ce preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat că sunt 90% şanse de crearea a unei alianţe PSD-PNL pentru alegerile locale.

2 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Mai ai mult de invatat despre politica. La Forestier asa ceva nu este predat. Mai defriseaza o padure .

  2. Alin Răspunde

    Da pe directoarea de la tineret și sport din Satu Mare,cu domiciliul în Botiz, proastă ca noapte, cine a numit-o în funcție,nu tot ți in mandatul UDMR-UL….ce te-aș bate….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.