Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Pompierii sătmăreni, dotați cu un sistem pentru stingerea incendiilor la mașinile electrice

Pompierii sătmăreni au fost dotați cu un sistem special folosit pentru stingerea incendiilor izbucnite la mașinile electrice. Anunțul a fost făcut de Primăria Satu Mare.

,,Primăria municipiului Satu Mare a sprijinit Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare prin achiziționarea unui sistem folosit la stingerea incendiilor la mașinile electrice. Creșterea numărului de mașini electrice din municipiul Satu Mare aduce pompierilor o nouă provocare: mașinile electrice nu se sting cu apă și spumă, ci prin imersie. Vom continua să sprijinim I.S.U ,,Someș” Satu Mare pentru a face față noilor provocări”, a anunțat municipalitatea.

 

6 comentarii

  1. Fire Răspunde

    Da ,simularile ies bine….dar cand arde si frige nu stiu cum se pune masina in saculetz….

  2. @fire Răspunde

    Ia vezi poza 6

  3. vadimT Răspunde

    ce prostie! astia se urca si pleaca cu ea pana in Soomes

  4. satmarean Răspunde

    3 incompetenti in poza 7, unul cercetat de DNA, 2 cercetati de DGA. Unul pentru cubic, cei 2 pentru sporurile din pandemie de 20.000 de coco.

  5. Curiosu Răspunde

    Poate ne explica și noua cineva cum pot sta 5 pompieri la 10 cm de o mașina in flăcări , cum baga pe sub autovehicul o prelata,cum o prind peste autovehicul , in cât timp și fără niciun risc de explozie ( si bateriile explodează) și mai ales expuși la flăcări și temperaturi de 450-600 grade?!Stiu ca au combinezoane speciale,echipament,etc dar totuși…Și dacă autovehiculul nu are (toate) bateriile sub podea?Si dacă autovehiculul este avariat?

  6. Ionel Marin Răspunde

    Mă îndoiesc că pompierii ăștia pot stinge un pachet de baterii litiu-ion de 107 kWh ca cel de pe noua limuzina electrica BMW i7 M70 de aproape 3 tone… când se aprinde nu mai poate fi stins.

    https://alfarentacar.ro/b-aceasta-este-noua-limuzina-electrica-bmw-i7-m70-g70

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.