Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

VICTORIE! Olimpia suporterilor intră în Liga a III-a, cu un scor zdrobitor!

Olimpia suporterilor intră în Liga a III-a după ce a câştigat, în această seară, meciul cu echipa Luceafărul Bălan din Sălaj, cu scorul de 8-1.

Meciul a fost disputat pe stadionul Someşul, scorul final fiind de 8-1 (5-0 la pauză). Astfel, Olimpia Satu Mare intră în Liga a III-a.

Meciul tur dintre Olimpia MCMXXI şi Luceafărul Bălan, campioanele judeţelor Satu Mare şi Sălaj, din urmă cu o săptămână s-a terminat tot cu o victorie a Olimpiei, cu scorul 5-2.

Potrivit organizatorilor, au fost pe stadion circa 2.500 de persoane.

13 comentarii

  1. Lucifer Răspunde

    Asta nu-i Olimpia, este cealaltă de la CSM Satu Mare.

    • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

      Nici tu nu ești Lucifer. CSM nicicum nu e Olimpia aia e sigur. Că la momentul când s-a înființat au avut grijă de asta altfel preluau datoria istorică a clubului. Acum că au ajuns unde au ajuns acum și se folosesc de nume că le convine. Un primar jurist ar trebui să știe asta ce e voie și ce nu. Cum se spune speranța moare ultima. Dar va fi interesant la anul cu două echipe Olimpia în eșalonul trei! Nici măcar nu va fi cea nou prin țară că au mai fost două Craiove sau două Poli Timișoara! Putem scoate berea și popcornul de pe acum!

      • Lucifer Răspunde

        Cine se aseamănă, se adună. Într-adevăr nu-s Lucifer dar cu puțin antrenament și costum adecvat, îl pot imita. 🤣😉🍺

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Ce atata bucurie? Ati promovat in liga 3…poate la anu in liga 2 si dupa aceea vine primaria si va desfnteaza ca nu are bani si iar o luati din liga 4.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Lasa-i sa se bucure, ca e sport pentru cei mai inceti la minte, ca le da ocazia sa dea cep la petu ala bun. Mai urla si ei pe stadion, mai un circ imbracatinin straie colorate. Iar “comitetu de initiativa” scoate un leu de-o suta. Poate la alegeri si lipeste chiar de ceva, ca vezi doamen mobikizeaza galeria la vot

  4. Vasile Lucuț Răspunde

    Mă ofer să-i sponsorizez cu o 11 bucati de salam.

  5. vadimT Răspunde

    ce **** cauta steagul ukrainei acolo? nu mai comenteaza nimeni? numai steagul Ungariei deranjeaza! Se vede ca nu sunteti nationalist , ci sunteti anti ungaria. Va veni Partium si investeste in careva olimpia, apoi vedeti voi. Va fi olimpia romana si olimpia maghiara.

    • Romanistan Răspunde

      Că bine le zici. Nu știu de ce nu se inflamează pe loc deputații de serviciu și cu Prefectura ca data trecută cu treaba din Carei. Dar încă nu e târziu. Sau poate așteaptă directiva de sus? Mai știi???

    • Y-man Răspunde

      E steagul Olimpiei, aceleasi culori.

      • Romanistan Răspunde

        Mai belește ochii și fii mai atent că este și steagul Ucrainei pe acolo, pozele 7 și 11. Sau ce să înțelegem din înscrisul pe steag că Donetsk is Ukraine???? Aia la tine se cheamă Hai Olimpia?

        • Y-man Răspunde

          Ioi! Asa-i!

          • Romanistan

            👍. Și în rest hai Oli că sunt sătul de #cesemeul ăsta care numai înghite bani publici cu nemiluita și cam fără rezultate! Nu știu cum de au desființat secția de baschet feminin că acolo se ducea greul. Eu așa înțeleg că dacă e club sportiv municipal atunci susține sportivii locali și nu aduce mercenari pe bani grei care cum vin așa și pleacă.

    • Claudiu Răspunde

      Se numește solidaritate, Vadime. Sunt doi jucători de la Olimpia care sunt din Ucraina.
      Ai războiul la graniță și ție îți e de steagul vecinului tău…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.