Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Posibile alianțe pentru Satu Mare. Partidele au început să se curteze

Posibile alianțe pentru Satu Mare. Președintele USR Satu Mare, Radu Panait, a anunțat, vineri după-masa, 9 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul pe care îl reprezintă a început să poarte discuții cu mai multe formațiuni politice în vederea formării unei alianțe pentru alegerile din 2024.

,,La Satu Mare am avut discuții cu președintele PMP, dar și discuții informale cu PNL și chiar și cu cei din PSD. Cert este că toate partidele, mai puțin UDMR, încearcă să găsească o formulă care să fie interesantă pentru sătmăreni și care să dea o nouă conducere județului și municipiului Satu Mare”, a declarat Radu Panait.

El a mai spus că, în cazul unei alianțe, USR nu va da înapoi de la principiile sale. ,,Cel mai important lucru este să oprim risipa banului public și, de asemenea, vrem să dăm o viziune pentru orașul și județul nostru”, a spus Panait, precizând, totodată, că USR a ajuns un partid adult: ,,Am trecut de partea de adolescență politică”.

Președintele USR Satu Mare a declarat, în aceeași conferință de presă, că discuții în vederea formării unei alianțe pentru alegerile de anul viitor au avut loc și la nivel național.

,,Conducerea USR de la nivel național a avut o întâlnire oficială cu o delegație din conducerea PMP pentru a tatona posibilitatea unei alianțe pentru 2024. Evident, valorile USR sunt cele care vor sta la baza unei posibile alianțe. Nu vorbim cu certitudine de o alianță, dar subiectul e deschis și dacă se va face un pol de dreapta va fi în jurul USR, bazându-ne în mod special pe principiile și pe dorința noastră de a face reformă și nu pentru a accede la funcții sau alte giumbușlucuri politice cu care ne-au obișnuit de-a lungul timpului diversele partide politice și diversele alianțe care au fost făcute”, a mai declarat Radu Panait.

21 comentarii

  1. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Ba mai dal in masa de poponar împuțit…

  2. Marin Răspunde

    Oricum Gábore castiga

  3. Irony Răspunde

    Clișee ieftine inainte de alegeri : oprim risipa banului public, construim spitale, scoli, autostrazi, marim salariile… Bla bla bla.

    • 🦜🦜🦜 - Oraș în mișcare - în jos Răspunde

      …. și dacă se poate port maritim la Satu Mare pentru cargourile cu marfă? Nu știu de ce nu se reîncălzește ciorba a la Andreco, aia cu pista de Formula1? Că ce bine ar suna??? Avem oricum mulți șoferi care ar putea merge la preselecție.😱😨😰🙃🥴
      Apoi dacă va ajunge primar și vom păți ca și București ori Timișoara să nu cumva să veniți să vă plângeți la mine, bine?

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    ȘI SĂ IASĂ UDMR DE LA GUVERNARE ȘI DIN ȚARĂ ȘI DIN ORAȘ!!!! UDMR=ORGANIZAȚIE TERORISTĂ!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Că atâta te duce capul. 🤢🤮
      Adică să furi nickul altuia și să delirezi. Sugerez redacției să dea adresa ta de IP psihiatriei ca să te ia urgent în custodie până te calmezi. Cu tot cu cămașă de forță că la tine niciodată nu se știe. 😱🐵

    • Ințeleg Răspunde

      Ințeleg ca ai o gandire de 0.5 bani rasisto-homofoba… Treci Carpatii, rămâi acolo.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Foarte corect. Că vezi că nici un nume propriu nu reușește să-și găsească. Hoț tipic sudist. Un idiot. Și când te gândești că are drept de vot …… 😱🥴😰🤮!

  5. H or ty Răspunde

    Măi bulangiilor! Voi vă jigniți reciproc și partidel de găozari se înțeleg între ele. Mergeți la vot degeaba, va ieși UN GĂOZAR PUS DE EI. MERGE DRACU LA VOT.

    • Haștag Răspunde

      Ai ceva adevăr în ce zici. Că numai să aducem aminte de îndemnul lui Iohannis către votanți ca să nu cumva să ajungă #ciuma roșie la guvernare. Mai țineți minte fraierilor? Cine e la guvernare acum, ia ziceți????

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    ÎN 2024 AJUNGE SOSOACA PREȘEDINTE… DOAMNE AJUTĂ!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      … și ministresa de răzbel Veorica agramata????? Du-te măi și te culcă penibilule.

    • re-doc Răspunde

      Numa sa apuce sa faca sopon din tine inainte.

  7. Loop Răspunde

    De aici înțelege cine ce vrea…. Sa înțeleg că îți place de MUTULICA președinte care a pus la cale incendiul de la Colectiv doar ca să-l poată schimba pe PONTA care a făcut numai bine acestei țări.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Eu l-am poreclit ficusul de la Cotroceni. Apoi nu stiu ce pricepi tu din asta.😉
      Vorba lui tata. Presedintele care sa reprezinte tara si poporul inca nu s-a nascut pe meleagurile noastre. Asa ca nu cred ca ma voi deranja pana la sectie cand se va vota. Ca din ce se pare oricum nu-si tin promisiunile. Nici macar nu schiteaza vreun efort. Ponta e un 🦜 care a profitat de niste treburi pe care orice politician trebuia si putea sa le faca atunci, era terenul deja pregatit. Dar e un mincinos ordinar de cea mai joasa speta. Il vad in stare sa faca alianta si cu Orban – Forta Dreptei dar si cu AUR, de fapt cu oricine numai sa ajunga iar la ciolan. Nici o ceapa degerata nu dau pe cuvantul lui.

  8. Marius Groza Răspunde

    O alianță cu Panait candidat la Consiliul Județean și Govor la Primăria Satu Mare

    • bigbrother Răspunde

      Nu ar mai trebui să consumi ce ai prizat mai adineauri. Ceva de genul a fost USl cu Ștef+Govor. Mai ții minte ce a ieșit? Plus că Ștef mai știa treburile cu ce se mănâncă pe când panait ăsta ar fi tras în piept/luxat la fiecare pas. Și după care am ține din scandal în scandal. Asta e ceva mai mare prostie ce am citit în ultima vreme. Să nu mă înțelegi greșit. Nu de Radu Panait ar depinde că funcționează ori ba treaba. Săracul nici nu ar ști ce l-a lovit. Dar mi-ai înseninat dimineața de duminică cu bancul tău. Paranteză – știu că te-ai gândit la asta serios dar eu zic că mai bine nu.

  9. Beny Kira Răspunde

    Vrem o alianță PSD-PNL. Nu vrem cu partidul LGBTQ

  10. Culcean Răspunde

    O alianță cu Govor (PSD), Cozma (PNL), Panait (USR), Ștef (AUR) sună bine. Deja mi-am luat popcorn

  11. Tise Răspunde

    Ciprian Crăciun trebuie să-și asume candidatura la Primăria Satu Mare. Altfel, face degeaba politică. Să comentezi de pe tușă e ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.