Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Sătmărean oprit în trafic de polițiști. Avea portbagajul plin cu haine contrafăcute

La data de 12 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Rutier, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier pe Drumul Național 19, în localitatea Ciuperceni, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

În urma efectuării unui control asupra habitaclului autoturismului, polițiștii au identificat mai multe articole de îmbrăcăminte, care ar fi purtat mărci identice similare unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.


Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    ” Articole de îmbrăcăminte, care ar fi purtat mărci identice similare unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute”.Adica nu mai poate omul sa poarte haine contrafacute,numai originale ??Poate si le-a adus din Polonia sau Ungaria,e plin de asa ceva pe acolo,si nu se specifica faptul ca ar fi incercat sa le comercializeze.

  2. bigbrother Răspunde

    De cand are atributii serviciul rutier pe linie de drepturi de autor si de contrabanda? Mai intelegeam daca era masina susceptibila ca duce imigranti de exemplu. Ca alte ori daca ai ceva treaba cu ei si ii chem repede stiu ca nu este de competenta lor ce sesizezi. Intreb si eu asa. Ca judecatorii oricum nu au ce face decat sa judece pe asta cu trei kile de ronghiuri in portbagaj. Ca restul sunt OK in tara asta. Si vorba lui @Feri Poker, din care deget au supt-o pe aia politaii ca vrea sa le comercializeze? Ca va zice ca sunt pentru ei. Ca are familie mare. Si atunci?

    • Milițianul Răspunde

      Nu i-a fi fost dat șpaga cerută contrabandistul la milițian,iar apoi milițianul l-a încălțat bine pe contrabandist.
      Șpaga cerută și neonorată i-a adus necazuri

  3. Piciu Răspunde

    ”(3) Prin punerea în circulaţie se înţelege oferirea produselor sau comercializarea ori deţinerea lor în acest scop sau, după caz, oferirea ori prestarea serviciilor sub acest semn, precum şi importul, exportul sau tranzitul produselor sub acest semn.”

    • ecologist Răspunde

      Atunci dacă eu mă duc în piață și fac cumpărăturile la vecinul care e imobilizat la pat fac comerț ilicit??? Mai ales că kremenala din piață nu-mi dă nici bon fiscal??? Pfoai! Hai să facem dosar penal atunci la 99% din populație! Îți spun eu că dacă urmărești dosarul în instanță vei vedea că se va dezumfla. Dar mnoah s-a mai dat de lucru la cineva plus are clientul contrabandist câteva zile de palpitații. Trebuia oprit și dacă chiar sare în ochi confiscat și cu asta basta. Bine că Holzindustrie Schweighoffer mută păduri întregi și aia nu vede nimeni. Dar chiar nimeni?
      PS. Ce facem cu fenomenul țighi-țighi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.