Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Naţionale

Șefă de la Protecția Copilului București, acuzată că ar fi vândut un bebeluș pentru 10.000 de euro!

O șefă din cadrul Protecţiei Copilului Bucureşti este acuzată că ar fi vândut un bebeluş pentru 10.000 de euro, titrează Digi24.

Potrivit Digi24, femeia ar fi luat suma de 10 mii de euro pentru a prelua bebelușul din maternitate și a-l da altui cuplu. Potrivit Primăriei Sectorului 4, angajata a fost retrogradată și acum copilul și fratele său sunt în grija asistenților maternali.

Informațiile au fost furnizate de Vișinel Bălan, fost vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție. Acesta a semnalat că o angajată de la Protecția copilului Sector 4 ar fi vândut un bebeluș unei familii din Ilfov.

„O poveste teribilă de negândit – o femeie care a fost încredințată să protejeze interesele copiilor vulnerabili ar fi făcut exact contrariul. În loc să ajute o familie nevoiașă și să prevină separarea bebelușului de aceasta, Doina Teodorescu, șef de serviciu Prevenirea Separării Copilului de Familie, din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 4 ar fi preluat bebelușul din maternitate și l-ar fi dat în grija unei familii înstărite din Ilfov. Surse apropiate din poliție spun că ar fi vorba de 10.000 de euro primiți de la familia respectivă,” a scris Vișinel Bălan pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.