Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

Beat și fără permis, un sătmărean a intrat cu mașina într-un stâlp. Apoi a fugit

La data de 3 iulie, în jurul orei 22.45, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Cărășeu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, domiciliat în aceeași localitate, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Ulterior producerii evenimentului rutier, conducătorul auto ar fi părăsit locul faptei, fiind identificat la scurt timp pe raza aceleiași localități. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, verificările efectuate de către polițiști au relevat faptul că bărbatul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Janika Răspunde

    Cand vor inaspri odata si legea circulatiei? Pana cand vor muri semeni nostri si cel vinovat scapa cu condamnare cu suspendare? Fratilor ! haideti si iesim in strada sa protestam si noi ! Nu se mai poate asa!

  2. Alen Prost Răspunde

    Si la asta o sa-i scrie prietenu, ca la ala inechatu in Somes, cu lacrimi de crocodil, ce planuri de viitor aveau.
    Sa nu ma condamnati, dar daca unu ca asta ne omoara un copil sau pe cineva drag o sa-mi dati dreptate 100%. Da ce? Eu am o familie normala, pasnica, si vine un dobitoc, buricu pamantului, un nimeni si imi nenoroceste familia, prietenii si viata mea. Toleranta Zero pentru prostanaci. Astia sunt deviatii si divagatii societatii. Niste gunoaie.

  3. Alen Prost Răspunde

    Si nu mai claxonati in trafic. Ca se uita multa lume la voi ca la prosti. N-ai scula mare ce faci? Claxonezi sa atragi atentia. Adica esti frustrat. Fiti toleranti ca strada nu ati mostenit-o nici de la tata nici de la mama. Este a tuturor si nu toata lumea este stresata. Mai sunt si incepatori, mai sunt si oameni in concediu, mai sunt si oameni calmi, etc. Drumul si strada este un spatiu public. Al tuturor. Cu bune si rele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.