Ultima actualizare: azi, 10:58

Locale

ÎNSCRIERI. Concurs de talente la Satu Mare pentru tinerii din casele de copii!

Sâmbătă, 22 iulie 2023, de la ora 18:00, în curtea Centrului Multifuncțional „Casa Eliezer”, Asociația „Eliezer” organizează prima ediție a concursului de talente „Descoperă-ți talentul!”.

Ideea principală a evenimentului este aceea de a promova, descoperi și de a scoate în lumina reflectoarelor, copiii și tinerii talentați instituționalizați.

Într-o atmosferă de competiție, dar totuși, degajată, aceștia vor avea ocazia de a-și prezenta momentul pentru care s-au pregătit, în fața juriului, format din cinci membri: Anton Varga – președintele juriului și inițiatorul acestui eveniment, Elena Birtok – sponsorul principal, Mariana Dragoș – director D.G.A.S.P.C., Robert Laszlo – manager C.J.C.P.C.T. Satu Mare și Mihaela Motoc – președinte al Colegiului Național al Asistenților Sociali, Structura Teritoriala Satu Mare. Coordonatorul acestui proiect este Adrian Lupescu.

Cei 20 de tineri participanți la concurs au completat o fișă de înscriere, în care li s-a cerut să se prezinte în câteva cuvinte și să menționeze programul cu care intră în concurs.

Programul va fi unul divers, de la sport, la bucătărie, judo, muzică, chiar și freestyle.

Datorită sponsorilor, concurenții nu vor pleca acasă doar cu o diplomă, ci vor fi recompensați și cu premii consistente în bani, asigurate de sala de evenimente „Esedra”, Ștefan Csordaș, firma „Carel”, firma „Mike Company”, patiseria „Stars”. O altă contribuție importantă o au și Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare.

Toți cei care doresc să participe la acest eveniment, sunt așteptați cu brațele deschise la „Casa Eliezer”, aflată în localitatea Micula, strada Principală, nr. 314.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.