Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Copaci doborâți, acoperișuri smulse și inundații în Satu Mare, după furtuna cu grindină

Copaci doborâți, acoperișuri smulse și inundații în Satu Mare, după furtuna cu grindină. Pompierii au intervenit atât în municipiul Satu Mare, cât și în alte localități din județ.

,,Până în acest moment, pe fondul avertizării meteorologice  Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, pompierii din cadrul Detașamentului Satu Mare au desfășurat trei operațiuni, dintre care o de degajare elemente de construcție (acoperiș de tablă parțial desprins), o inundație la pasajul Henri Coandă, o degajare arbore căzut peste două mașini”, informează ISU Satu Mare.

Totodată, serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă Doba și Terebești au intervenit la degajarea unui stâlp de electricitate căzut peste carosabil și înlăturarea parțială a unui acoperiș de casă, au mai informat pompierii sătmăreni.

4 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    In atentia Primariei Satu Mare :

    Pe str. Careiului, in zona verde din fata blocului nr 34, chiar linga parcare, este un arbore inclinat la mai putin de 45 grade fata de sol.
    Dupa ultima furtuna a crapat trunchiul.
    Daca nu se taie doua ramuri care efectiv il trag in jos, exista riscul iminent sa cada peste copii sau animale care se plimba pe sub el.
    Anul trecut am atras atentia celor care “toaletau” copacii sa-i taie crengile… dar… !
    In loc sa vada situatia , stiti ce mi-au zis ? ” Faceti o cerere la Primarie”
    Ei, o fac acuma, public !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.