Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Cum a încercat un bărbat să-i fenteze pe polițiștii de frontieră sătmăreni. S-a ales cu dosar penal

Polițiștii de frontieră sătmăreni cercetează un maramureșean după ce la controlul de frontieră s-a constatat că actele mașinii pe care acesta o conducea nu erau autentice.

Ieri, 17 iulie, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară un maramureșean în vârstă de 23 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi A4, pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Bulgariei. La controlul de frontieră, în momentul verificării documentelor, polițiștii au constatat că actele mașinii nu întrunesc condițiile de formă și de fond ale unor documente autentice. Mai mult, mașina figura ca fiind radiată din circulație de către autoritățile din Belgia încă din noiembrie 2021, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe autoturism aparțin, de fapt, unei alte mașini (din Bulgaria).

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals, conducere a unui autovehicul neînmatriculat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având numere false se înmatriculare.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.