Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Accident grav în județ. Mașină în șanț, șofer inconștient. A fost chemat elicopterul SMURD

ACTUALIZARE. Zece pompieri militari, din cadrul Detașamentului Carei au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Descarcerarea și o ambulanță SMURD B2, la un accident rutier produs între localitățile Ghenci și Căuaș.

Ajuns la fața locului, echipajul de intervenție a identificat șoferul proiectat în afara mașinii iar autoturismul răsturnat de pe partea carosabilă. Tânărul, cu vârsta de aproximativ 18 ani, se afla în stare inconștientă. În sprijin a fost solicitată o ambulanță SAJ și echipajul medical de pe elicopterul SMURD Jibou.

Victima a fost predată în siguranță și cu semne vitale echipajului de pe elicopter și transportată la Spitalul Județean Oradea. Pompierii au acționat în continuare pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Știrea inițială:

Accident grav în județul Satu Mare. Un autoturism a ajuns într-un șanț, iar șoferul este inconștient. A fost chemat și elicopterul SMURD.

,,Accidentul s-a produs între localitățile Ghenci și Căuaș. Din primele informații, șoferul a pierdut  controlul volanului și a fost proiectat în șanț. Persoana este inconștientă. La fața locului s-au deplasat un echipaj  din cadrul Detașamentului Carei cu o autospecială + Descarcerarea și 9 subofițeri+ 1 SGP. Misiune în desfășurare”, informează ISU Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.